hur man kan spendera dagen som en biltvätt ägare

hur man kan spendera dagen som en biltvätt ägare

Bilägare som vill ha rena bilar men inte har tid eller lust att tvätta det själva måste använda sig av en biltvätt. Ägarna till dessa anläggningar förstår att utföra ett bra jobb tillsammans med stjärn kundservice är lika med ett framgångsrikt företag. Mer än att bara erbjuda bra service, innebär en biltvätt ägarens vardag mycket bakom kulisserna uppgifter
1.
Se till att mekaniken fungerar korrekt. Del av arbetsdagen går åt till att se till att allt fungerar. När temperaturen sjunker under noll han måste se till att rören inte fryser. Tyvärr måste han stänga biltvätt på sådana dagar för att förhindra isbildning faror, men eftersom verksamheten är stängd för allmänheten innebär inte att ägaren får sova i.
2.

Säker ordentlig försäkring. Alla företagets ägare ska upprätthålla en korrekt försäkring för att stanna kvar i verksamheten men, biltvätt ägare måste se till att deras ansvarsförsäkring är up-to-date. I händelse av att någon som kör ett fordon genom en skaderegleringsrepresentant biltvätt att en befintlig repa eller buckla orsakades av anläggningen, har ägaren inte att spendera sin arbetsdag försvara sin verksamhet. Han anför anspråk på försäkringsagent och kan fortsätta att spendera sin dag verkar hans verksamhet.
3.
Anställa. Huruvida biltvätt är automatiserade eller manuella, tar det mer än en person för att driva verksamheten. Att hitta säsong eller pålitlig medarbetare är en ständig uppgift i den här branschen.
4.
Beställ biltvätt leveranser. Rengöring bilar kräver leveranser förutom vanligt vatten och tvål. Många biltvätt anläggningar erbjuder specialiserade vaxning applikationer. Vare sig det gäller mer gemensamma tvätt torr och vax eller mer exklusiva inifrån och ut rengöring skall biltvätt ägaren se till att han har rätt leveranser till tjänsten sina kunder. Han måste hålla igen på sina varor och ordning dem när de börjar ta slut.
5.
Håll koll på bokföring. Anledningen till att vara i verksamheten är att tjäna pengar. En biltvätt ägaren måste se till att hans verksamhet är lönsam. För att göra det måste han ha en tillförlitlig och korrekt redovisning. Om företaget är tillräckligt stort, kan ägaren hyra en bokhållare att hålla reda på böckerna. I en mindre operation kan dock bokföring tullar lämnas upp till biltvätten ägaren.
6.
Spendera tid annonsering och marknadsföring för din verksamhet. En rätt som kör biltvätt är meningslöst om det inte finns kunder. En del av ägarens dagen spenderas över reklamkampanjer och kampanjer för att få fler kunder att komma igenom sin biltvätt.


Relaterade artiklar


Felsökning tändsystemet i en Hyundai Santa Fe
hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Corolla
hur man byter en styrstag i en Nissan Sentra
hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Tacoma
Felsökning tändsystemet i en Mitsubishi Eclipse
hur man byter en styrstag slut i en Ford Focus
hur man väljer klass motorolja för vinterkörning
hur man byter vindrutetorkare i en Ford Taurus
hur du tar bort rost från motorn gjutjärn
hur man kan spara gas genom att köra effektivt och underhålla din bil