hur man får vård Vinterdäck

hur man får vård Vinterdäck

Vinterdäck vård är det som håller dessa bilar på vägen. Frystemperaturer och is överallt bringar punkten hem att fordon måste tas om hand eller om du riskerar att fastna någonstans. Så här se till att din bil är klar för den vita varan

Du behöver:
silikon täta
. Drevning pistol.
rakblad.
tvättsprit.
maskeringstejp.
gummihandskar (tillval).


1.
Börja med att kontrollera vindrutetorkare och torkar vätska. Ingenting är allvarligare än att inte kunna se när du kör ner slaskig, packad snö vägar. Om du har en nyare bil är torkarblad ersättas utan kostnad. För ett äldre fordon hitta ersättare vid en automatisk del butik och de är så lätta att byta ut vem som helst kan göra det!
2.
Nästa kontrollera batteriet. Kallt väder avlopp batterier snabbare än någon annan anledning. Var beredd genom att se till att det är alla redo att gå! Om det inte är helt laddat, anser proaktivt köpa en ny så att du inte fastnar någonstans.
3.
Kontrollera dessa däck är redo för snö! Fyllda till rätt pounds är viktigt, men så är slitbanan. Du måste ta ett öre och lägga den i slitbanan, Lincoln nedåt. Om du inte kan se hans ansikte, slitbanan är bra. Om du kan börja se i ansiktet, är det dags att överväga nya däck (mycket ovetenskapliga men en 80% slitbanan nivå är Lincoln täckt. )
4.
Kontrollera frostskyddsmedel för att se Det är på rätt nivå. Det låter enkelt, men så många "vinter problem" Börja med låg (eller ingen) frostskyddsmedel. Kontrollera alla övriga vätskor medan du är där. Olje-och växellådsoljor behöver vara på rätt nivå också.
5.
Packa bilen med saker du kan behöva om du fastnar. En liten spade, en filt, ficklampa och även ett mellanmål eller två. Vintern är oförutsägbar så du måste vara redo för allt som kan komma din riktning!


Relaterade artiklar


hur fungerar bilvax?
Felsökning tändsystemet i en Acura Integra
hur du håller din bil luktar gott
hur man byter olja på en BMW 3-serien (1991-1998)
hur man byter värmaren kärnan i en Honda Accord
hur man stämma upp en 2000 Chevy Camaro
Hur får man en ny nyckel för en bil
hur man byter en glödlampan i en kvicksilver bybo
hur en riktig oljebyte på en 2008 honda
hur man formulerar bil polish