hur att förnya licensen flikar online

hur att förnya licensen flikar online

Det är en smärta, både i plånboken och som en olägenhet-förnya registrera bilen och få nya flikar. Även om detta bara händer en gång per år den misslyckas aldrig att trycka den till den sista dagen möjligt innan förnyelse är en vana. Här är ett sätt att påskynda processen och undvika att krångel i Washington State

Du behöver:. .
Internet
dator.
kreditkort.
giltigt körkort.
bilen.


1.
Kallelse detta gäller i delstaten Washington. Varje stat har olika lagar om licens förnyelse. Ta reda på vad din statliga lagen och följa den. Troligtvis finns det ett liknande alternativ till detta i ditt tillstånd
2
Kopiera och tidigare https:. . //Fortress. wa. gov /DOL /flikar i webbläsaren. Detta är online formulär att fylla i när du får din påminnelse i den post som din licens flikar behöver förnyas. Lägg inte detta kuvert åt sidan i din hög med saker att göra eftersom det är sannolikt att glömmas bort och att inte ha flikar kan kosta pengar om polisen drar över dig.
3.
Förnya din licens flikar online är enkelt. Kontrollera att du har alla nödvändiga informatin:. . Fordonet fordonets registreringsnummer, en aktuell adress, nuvarande registrering eller registrering som blivit löpt ut mindre än ett år, och ett giltigt kredit-eller betalkort
4

Fyll i rätt form. Du kan uppdatera din adress genom att följa anvisningarna när det blir till den plats där du ombeds att kontrollera din nuvarande adress. Såvida du inte är en sista minuten person som du kan ha dina flikar skickas till dig och undvika långa rader vid Institutionen för Licensing.
5.
Plocka staden närmast dig från rullgardinsmenyn för utskick. Du kan ha din licens flikar skickas till dig från någon sub station, så att välja en närmast dig i stället för Olympia kommer att göra processen snabbare. Det bör bara ta ett par arbetsdagar att skicka dem till dig.
6.
Om du inte vill vänta i kö och behöver dina flikar snart gå online, fyll i registrering förnyelse form, betala med kreditkort, skriva ut ditt kvitto, och välja sub agent kontor där du vill hämta dina flikar. Detta besparar dig från att ställa upp i den långa raden eftersom de flesta ställen har en särskild linje för personer som har kontantkort.
7.
Klistra den nya flikar till din registreringsskylt omedelbart. Det är enkelt, men detta steg ibland får förbises. Kör säkert!

Tips och varningar


 • inte vänta till sista minuten att förnya dina flikar
 • se känna till lagen om utgången av fordon (det verkar WA lagen har ändrats och flikar är inte längre gäller i hela svdäck månad, men ut på ett visst datum)
 • försiktig när man förnyar dina flikar om du är på en offentlig dator eftersom du måste ge information om kreditkort
 • detta är för Washington State bara, men om du vill förnya ditt fordon online i den stat du bor i, skriv i din webbläsare "Department of Licensing" följt av ditt tillstånd för att hitta information


 • Relaterade artiklar


  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Subaru Outback
  hur man byter en dragstång slutar en Toyota Corolla
  hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Tacoma
  hur man installerar en bränsletank på en Jeep Grand Cherokee
  om bilvax
  hur man installerar en stuga luftfilter
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en dodge ram
  hur man kan kontrollera däcken
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en toyota tundra
  hur man byter en styrstag slut i en Ford F-serie