hur ändrar transmissionsolja i en mustang

hur ändrar transmissionsolja i en mustang

Många individer inte inser att deras Ford Mustangs transmissionsolja behöver ändras. Du kan maximera effektiviteten och hållbarheten hos de bilar sändningen när du ändrar transmissionsolja. När du ändrar dina bilar transmissionsolja allt beror på hur mycket du kör din Mustang. Om du kör Mustang under dåliga förhållanden, så ska du byta transmissionsolja var nittionde tusen miles

Du behöver:
ramper eller knektar
. Momentnyckel.
Hylsnyckeln.
Tråget.


1.
Hitta några knektar eller ramper så att du kan höja din bil. Se till att din bil stöds på stativ och sätta en stor tråget under momentomvandlare.
2.
Titta på dina bilar överföring och ta bort täckplåten. Du kommer att behöva vända omvandlaren tills du kommer i kontakt med oljepluggen. Överföringen kommer att ha en gummi tillgång, måste du ta bort det. Få en hylsnyckel och ta bort avtappningspluggen. Vid denna punkt, måste du vänta på transmissionsolja rinna. När transmissionsolja runnit du behöver för att sätta avtappningspluggen tillbaka längs med tillgång kontakten och glöm inte täckplåten.
3.
Få kondenstråget och lägg den under överföringen pannan. Leta efter pannan fästskruvar och lossa dem tills de är på väg att tas bort. När du gör detta kommer du att hitta vätska rinner över smärtan. Om vätskan inte börjar rinna, så ska du trycka på pannan något. Detta är så att du kan bryta packningen.
4.
Vid nästa steg, kommer du att ta bort fästskruvar, men lämna en bult i varje hörn. När du tar ur bultarna som finns kvar, se till att du håller pannan med din extra hand. Därefter måste du tömma resten av vätskan som är kvar i stekpannan.
5.
Hitta ett skrapande verktyg, så att du kan rengöra den gamla packningen. När du rengör den gamla packningen, kassera det ordentligt. Se till att du rengör magneten och transmission panorera med rätt typ av lösningsmedel, låta dem ordentligt torr. Observera: Du bör inte använda en trasa för att torka dessa. Det beror på när du använder en trasa för att torka dessa kunde ludd i slutändan får i transmissions och skada den.
6.
När man tittar på filtret av överföringen ser du bultar. Dessa kallas monteringsbultar. Du måste hitta rätt verktyg och ta bort dessa bultar. Ser till att du ta av tätningar eller packningar. I många fall kommer du att hitta en rektangel formad packning tillsammans med en rund tätning.
7.
Få nya filterenheten och installera den. Detta är bland annat packningar och tätningar, parkerar sedan skruvar tillbaka. Sätt den nya packningen du har på oljetråget, sedan installera om pan på överföringen. Se till att du skärpa bultar med en momentnyckel.
8.
Ta bort knektar eller Ramp och sätta Mustang tillbaka på marken.

Tips och varningar


 • Glöm inte att sätta ny transmissionsolja i växellådan.
 • När du gör detta, kanske du vill ha gamla kläder så att du inte får din nya smutsig.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bränsletank i en Ford F-serie
  Hur en ny måleri framträdanden byta jobb?
  hur man byter en dragstång slutar Honda Prelude
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Jeep Grand Cherokee
  hur man kan kontrollera linjer bränslesystemet
  hur man byter en glödlampan i en Nissan Pathfinder
  hur man inspektera drivlinan i en Hyundai Santa Fe
  om differentierad växellådsolja
  hur du justerar timing i en Plymouth Voyager
  om bromsbelägg