om luftkompressorer

om luftkompressorer

Även om vi kanske inte medvetna om det faktum, är tryckluft överallt. Den vanligaste typen av kompressor som vi ser är den typ som pumpar in luft i våra däck på bensinstationen.
Det finns några olika typer av kompressorer, även om de flesta av oss förmodligen inte vet vad de gör eller som använder dem

Du behöver:. .
skruvmejsel
Bänd bar.

Typer

Det finns en mängd av kompressorer som finns på marknaden idag. De innefattar: roterande skruv, och återgående kolvar, vindflöjeln och portabel. Även om de kan variera i storlek och form, är alla kompressorer byggd för att göra samma saker. De komprimera luft. Den mängd luft som en kompressor kan samla och komprimera beror på trycket gränsen för enhet, kompressorer själv.

Funktion

ses oftast av människor är kolvkompressor. De är också kända som "arbetshäst" luftkompressorer eftersom de används i en mängd olika platser av olika anledningar. Du brukar se dessa kompressorer på hyllor järnaffär, i hörnet bensinstation, på bilverkstäder, i hemmet källare och i bostadsområden garage.
kolvkompressorer är oftast det billigaste att köpa, men har en hög driftskostnad.
lamellkompressorer är lite annorlunda eftersom de använder en annan typ av teknik för att komprimera luft. Tryckluftverktyget teknik används för denna typ av kompressor. De flesta byggprojekt besättningar och Road besättningar reparera använder denna typ av kompressor. De är oftast drivs med diesel eller bensin, men kan ibland även drivas av en propan motor.
skruvkompressor vanligtvis används för industriella tillämpningar.
portabla kompressorer används oftast av individer och är ett snabbt sätt att blåsa upp en punktering.

Betydelse

Luftkompressorer används för en rad olika skäl och kan användas till mycket mer än bara däck inflationen. Dessa verktyg kan också driva skiftnycklar, spikpistoler och sprutpistoler.
Köra verktyg bort av kompressorer är ett enkelt sätt att se till att dina verktyg har tillräckligt med makt och kraft att slutföra uppgiften. Faktum är att däck-butiker använder oftast kompressorer till makten de verktyg de använder för att ta bort muttrarna från däck. Vid byte av muttrarna, kan man vara säker på att de kommer att vara tajt nog på grund av den kraft som skapas av luftkompressor, i motsats till hand-dra åt muttrarna.

Potentiella

När du köper en luft kompressor, Det är viktigt att veta hur mycket hästkrafter kompressorns motor kan producera. De flesta motorer "hästkrafter varierar från 1,5 till 6,5. Enheter som används för industriella tillämpningar finns med starkare motorer och fler hästkrafter. Ju högre hästkrafter, desto mer arbetsbelastning kompressorn kan bära.
Luftkompressor lagringstankar är klassade i gallon. Ju större tank, kan det högre trycket och mer luft lagras, liksom.

Överväganden

Som alla mekaniska verktyg, kompressorer kräver underhåll för att fungera korrekt. Det finns två typer av kompressorer: Oljesmorda och fri från olja. De oljesmorda kompressorer måste ha oljan bytt regelbundet. De flesta av de kompressorer som används för industriella ändamål är oljesmorda.
Oljefri kompressorer kräver mindre underhåll eftersom deras lager är förseglade. Så länge de inte används för kommersiella ändamål, bör dessa typer av kompressorer kunna ge massor av kraft.


Relaterade artiklar


hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Cadillac Escalade
hur man inspektera drivlinan i en Mitsubishi 3000GT
hur man byter en dragstång slutar VW Beetle
Felsökning tändsystemet i en Nissan Maxima
hur du justerar timing i en Dodge Caravan
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Ford Mustang
hur man inspektera drivlinan i en Cheva Silverado
hur man byter en dragstång slutar VW Passat
hur man byter en glödlampan i en kvicksilver bybo
hur man byter en styrstag i en Chrysler Town & Country