om bilhandlare

om bilhandlare

Det finns ingenting som att ha en ren bil. Medan vem som helst kan enkelt rengöra sitt fordon, det tar mycket tid och ansträngning att få bilen att se ut som om det bara kom av utställningslokalen golvet.

Detailers ta stor tid och kraft att se till att din bilen ser ut som bäst. Detaljer är mer än bara tvätta utsidan och dammsuga mattor. Det handlar om att få in alla vinklar och vrår och avlägsna smuts och fett som har byggts upp genom åren-och därmed återställa bilen till utställningslokalen kvalitet.

Du behöver:
registreringen till ditt fordon
. en kompis för att ta dig dit du behöver gå.

Historia

Konsten att bilhandlare sägs ha börjat i södra Kalifornien, men ingen är riktigt säker på exakt när. Detaljer definieras som noggrant rengöra fordonet inifrån och ut, utöver tillämpningen vax och polering av fordonet, vilket ger en detaljnivå som skulle anses visa kvalitet.

Bruket av bilhandlare har spridda över hela USA och har blivit mer än bara en modefluga. För närvarande över 50. 000 detailers finns över hela landet, och dessa individer håva in cirka $ 100. 000 per år i detalj försäljning.

Betydelse

Ibland en person kommer att få sitt fordon detaljerade bara för att han vill ha en ren bil. Vid andra tillfällen blir beskriver en mycket allvarlig sak, särskilt när den person som har sin Auto Detaljerad avsikt att föra in det i en bil show. I bilen visar är ett fordon som ofta bedöms delvis på hur välskötta och rena det verkar. En sådan bil visar att ägnas huvudsakligen till utseendet på bilarna är Concours d'Elegance, ibland kallad Concours.

Typer

Det finns olika metoder för bilrekonditionering. En är yttre detaljer, som inkluderar vaxning, claying, korrigera färg defekter och polering utsidan av fordonet.

Den andra typen är inredningsdetaljer. Inredningsdetaljer handlar vanligtvis om flytande rengöringsmedel och borstar. Varje yta i bilens interiör måste rengöras, från instrumentpanelen, konsolen och visir till instrumentpanelen. Dammsugning är lika bra

Den tredje typen av detaljer har att göra med motorn:. Det handlar om att ta bort fett och smuts från motorrummet med allrengöringsmedel och de-raggare.

Identifiering

Men det verkar som beskriver täcker alla aspekter av städning ett fordon, inte omfatta det inte överväganden som klädsel, målning, karosseri eller mekanisk reparation.

Syftet med detaljer är att lyfta fram bilens utseende potential via polering och vaxning av utomhusfärg, hjul och krom, och genom att stoppning och säten en grundlig rengöring.

Beroende på detailer kan en kund också att kunna köpa undercoating-tjänster (inklusive rostskydd) och inredning fogmassa. Vissa detailers reparera även suffletter eller vinyl klädsel. De flesta dock inte, och kommer vanligtvis att hänvisa dig till proffs som är specialiserade på sådana reparationer.

Överväganden

Mest auto-detaljer butiker i glesbygd. Eftersom de flesta detailers är inte affärsmän men hantverkare är de inte typiskt marknadsföra sina tjänster aggressivt. Du är mest sannolikt att hitta ett auto detailer arbetar i ett mekaniker's garage, eller kanske av en privatbostad. Mobil bilrekonditionering blir också allt populärare, eftersom det gör att ägaren skall ha sitt fordon professionellt detaljerad utan att någonsin behöva lämna hemmet eller på kontoret.


Relaterade artiklar


fakta om bilen hydraulik
hur du justerar timing i en Dodge intrepid
hur man inspektera drivlinan i en Chrysler Town & Country
Hur fungerar en insprutare?
hur man byter på gasen i en Toyota Camry
hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Honda Prelude
hur man gör däck håller längre
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Pontiac Grand am
hur du tar bort en katalysator
hur man byter bakre signalljus i en Chrysler Sebring