hur man använder flytande bar is lera på en våt bil

hur man använder flytande bar is lera på en våt bil

Det tar timmar att få en bil helt rena och att polera det till en strålande glans, men det tar bara några sekunder för den att bli smutsig igen. Med detta i åtanke, lönar det sig att tvätta och polera din bil i de mest tidseffektivt sätt som möjligt, vilket ger dig den tid du behöver för att tvätta den oftare. Turtle Wax Liquid Ice Clay Bar är en produkt avsedd att hjälpa dig göra just det, du får samma överlägsna polska och glans som en vanlig lera baren erbjuder, men du kan få det på en bråkdel av tiden.

Du behöver:.
Turtle Wax Liquid Ice Clay BarTurtle Wax Ice Biltvätt SolutionBucketGarden hoseAuto torkning clothsSponges


1
Häll några av Turtle Wax Ice Car. Tvätta i en hink och spray i lite vatten från slangen för att skapa ett diskmedel blandning.
2.
Använd svamp och biltvätt lösning för att tvätta hela utsidan av bilen noggrant. När du stöter på områden som är mycket smutsiga, t. ex. fågelspillning, krossade buggar och kåda, gnugga dem kraftigt med svampar tills de kommer helt ren.
3.
Skölj av bilen med slang. Se alla såplödder är helt sköljas bort.
4.
Skaka Liquid Ice Clay Bar väl och spruta en liten mängd på rena, våta bil. Massera lösningen i auto organ en sektion i taget, med hjälp av små blå dynan som följde med lösningen. Titta noga när du smörjer. . Du kanske kan se de återstående inlåning lossnar och lyft bort av bilen, vilket gör det lättare att berätta när du är klar
5
Fortsätt väg runt hela bilen, med tillämpning av Liquid Ice Clay Bar ett avsnitt i taget. Försök att hålla din ansökan områden relativt små, exempelvis en dörr eller hälften av huven, till exempel.
6.
Skölj Liquid Ice Clay Bar bort av bilen noggrant med en slang. Torka bilen med automatisk torkning dukar. Du kan nu använda en polsk eller helt enkelt kalla det för en dag.

Tips och varningar


 • Turtle Wax Ice produkter är i allmänhet snabbare och enklare att använda än sina icke- flytande medel, men också normalt kostar lite mer.
 • Följ alltid dessa instruktioner och de som tryckt på Turtle Wax Liquid Ice Clay Bar förpackningar. Felaktig användning av lera bar produkter kan skada färgen och avsluta på ett fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur man inspektera drivlinan i en geo tracker
  hur man använder lera bar på en bil
  hur du justerar timing i en Chevy Cobalt
  om att förändra bilbatterier
  Hur får man en billig olja förändring för din bil
  om läderklädsel
  Hur fungerar en differentierad växel?
  hur man byter en clockspring i en Chrysler Town & Country
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en VW Beetle
  hur man byter en dragstång slutar Oldsmobile Alero