hur fungerar bilvax för att skydda måla?

hur fungerar bilvax för att skydda måla?

Shields färg från Miljöfaktorer

bilvax är utformad för att göra mer än att bara göra en bilens färg jobb glans och glitter. Bil vax är utformade för att skydda billack från miljöfaktorer, vilket ökar dess livslängd och gör att det ser bättre längre. Bilvax innehåller normalt och utbud av särskilda kemikalier och tillsatser, såsom polyuretan och vissa växtsteroler, som band med färgens yta och arbete avvärja externa faktorer från att skada bilens lack.

Skapar en non-stick yta

bilvax skapar en super-blank och hal yta i en bil lack. Detta hal yta bidrar till att skydda bilens färg genom att hämma vissa saker som smuts, sot och tjära väg från att fastna på, och skadliga, en bils färg. Ju mer hala ytan, desto mindre är risken för skadlig skräp logi på färgens yta och orsakar skador.

Minskar Paint Temperatur

En Nettoeffekten av avskärmning mot och absorbera många miljöfaktorer, dvs solljus, är en sänkning av temperaturen av en bils färg. Detta minskade måla temperatur ökar livslängden av en bils färg genom att förhindra att värme-relaterade uppdelning av färg molekyler, som ofta kan ses som bleka och /eller oxiderade områden av färg. Solljus och höga temperaturer är mycket skadliga för billack, men ett bra vax jobb wil skydda mot en hel del av solens skadeverkningar.


Relaterade artiklar


hur du ska justera bromspedalen höjd i en Saturn Vue
motorcykel reparation tips
hur du justerar timing i en Pontiac Grand Am
hur du justerar timing i en Dodge Caravan
Felsökning tändsystemet i en Mitsubishi Galant
hur man leta efter slitage eller sprickor på bälten i en Cheva Silverado
Hur man byter olja i en Mitsubishi Eclipse
hur man byter fläkt i en chevy corvette
hur man byter en styrstag i en Mitsubishi Eclipse
hur man rengör surt regn från bilfönster