Hur får man en ny nyckel för en bil

Hur får man en ny nyckel för en bil

De flesta människor kommer att berätta en sak som försvinner mest är bilnycklarna. Om du någonsin finner dig själv gräva igenom byxor fickor och plånböcker efter den svårfångade som det är mycket enkelt att få en ny uppsättning gjort

Du behöver:. .
Registrering till din bil
en kompis för att ta dig dit du behöver gå.


1.
Gör din första stopp Service. Om du har köpt ett fordon från en större återförsäljare många gånger en individ i denna avdelning kan hjälpa till. De håller alla poster av ditt fordon, inklusive VIN # 's som behövs för att slå upp i registret.
2.
andra hållplatsen delar! Vanligtvis är det reservdelslager som ska ta den VIN # och leta upp den seriella # av nyckeln till ditt fordon. Många nyare modell fordon har nycklar som dator sensorer och måste skära i butik.
3.
Om ditt fordon är en äldre modell kan du hoppa över det återförsäljaravtal och gå rakt på en privat nyckel som skär verksamhet. Många äldre modell bilar gjordes inte med chip-sensorer i nycklarna. Dessa tangenter är helt enkelt ett mönster skuren i sidan av metall-knappen.

tips och varningar


 • Först av allt inte panik
 • Samtidigt som de får den ursprungliga nyckeln cut -! också be dem om en reservdel som ska klippas. Lämna detta extra säkert ställe i ditt hus eller med en granne (om din ökända för att förlora allt)
 • När du tar din registrering också se till att ta med din personliga ID. De flesta återförsäljare vill du vara mycket säker att nyckeln din få klippa tillhör fordonet som är din.


 • Relaterade artiklar


  hur ändrar glödlampan chef ljus på en 2000 VW MK4 Golf TDI
  hur man gör kroppen arbeta på en 1990 Honda Prelude
  hur man byter Värmeslangarna i en GMC Sierra
  hur du tar bort en Z32 300ZX främre stötfångare
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Chevy Camaro
  reparation gipsväggar som har stift hål
  hur man inspektera drivlinan i en Toyota Corolla
  hur man väljer klass motorolja för vinterkörning
  hur man byter en styrstag i en Ford F-serie
  hur man byter skivbromsar fram i en Honda Accord