hur man installerar en bränsletank på en Jeep Grand Cherokee

hur man installerar en bränsletank på en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är en familj stadstrafik anpassad för alla typer av äventyr. Den har utvecklats till en annan medelstora familjen SUV som erbjuder komfort och stil. Att sätta en bränsletank i din SUV är något utmanande, men kan genomföras med rätt uppsättning instruktioner. Korrekt installation gör att du kan fortsätta att hitta nya äventyr i någon Jeep Grand Cherokee modell

Du behöver:. .
Siphoning slang
Bränsletank.
Domkraft.
Träskiva.
Bränsletank.
Säkerhetsutrustning.


1.
Ta av tanklocket tanken fyllmedel och ta bort den negativa batteripolen framifrån bilbatteriet. Infoga en tät slang för att tömma bränsle till bränsle behållare. Koppla bort alla bränsleslangar och den elektriska kontakten för bränslemätaren sändande enheten. Packa upp den tanken lastband och använda en domkraft för att sänka tanken till marken.
2.
Undersök din tank för korrosion eller skador innan du köper en i en automatisk leverans butik. Använd en domkraft och höja din bränsletank under din Grand Cherokee's stam. Ta tag i bränsletanken lastband och linda dem runt varje ände av bränsletanken. Håll bränsletanken upp i karossen med handen eller en platt träbit tills banden wrap tätt runt bränsletanken.
3.
Anslut alla bränsleslangar och den elektriska kontakten för bränslemätare sändande enheten och den elektriska bränslepumpen. Båda delarna är placerade till höger i bränsletanken. Se till att inte böja slangarna som du ansluta dem till bensintank, eftersom slangarna inte skulle vara användbara om de böjer för mycket.
4.
Greppa bränsle och töm dess innehåll i bränsletanken långsamt för att förhindra bränslespill. Kontrollera om din behållare är helt tomt innan du kasserar den eller ställer undan den för senare användning. Stäng behållaren ifall det finns något bränsle kvar inne.
5.
Fäst den negativa batteripolen tillbaka till fronten bilbatteriet. Undersök utsidan av bilen för bränslespill runt bränslet rinna. Återställ bränsletrycket genom att täcka bränsletanken med tanklocket.
6.
Kontrollera lösa ledningar eller läckor bränsle på eller runt bränsletanken. Om det inte finns några läckor, slå på din motor och låt den gå två eller tre minuter. Titta under bilen för andra eventuella läckor efter att låta motorn gå. Ta bilen ut på en åktur när det inte finns några uppenbara läckor.

Tips och varningar


 • Kom förberedd för alla typer av omständigheter som inträffar med din SUV. Arbeta i ett väl ventilerat område och har en fläkt i närheten för att ytterligare cirkulera luften runt omkring dig. Också att vidta nödvändiga pauser för att koppla av och komma bort från någon rök.
 • aldrig arbeta på din Grand Cherokee utan ordentlig skyddsutrustning. Använd skyddsglasögon och handskar när du arbetar under din SUV. Tvätta händerna med tvål och vatten omedelbart om du inte bära några handskar. Håll en brandsläckare hands vid en brand bryter ut i eller runt SUV.


 • Relaterade artiklar


  hur du kontrollerar oljenivån i motorn
  hur man inspektera drivlinan i en Mitsubishi 3000GT
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Chevy Camaro
  hur man kan förhindra att olja slam i en Chrysler 2.7l motor
  hur man köper ett bildäck
  hur man byter värmaren kärna i en Mitsubishi Galant
  hur man stämma upp en Jeep Wrangler
  hur du justerar timingen i en Oldsmobile Alero
  hur du justerar timing i en Ford F-serie
  hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra