hur du installerar en bränsletank på en Honda Accord

hur du installerar en bränsletank på en Honda Accord

Honda Accord är en lyxbil från sina höga kostnader ner till sitt plysch läder-klädsel sittplatser. Även du kan frestas att ignorera underhåll helt, kontrollera att din Accords bränsletank är korrekt installerad och behöver inte några reparationer om du har haft bilen ett tag. Om det visar förfall, kan det vara dags att installera en ny tank i någon Accord, särskilt modeller från 1984-1991
1.
bort i avloppet bulten från bränsletanken och töm återstående gas i en behållare bränsle under 1990-1991 Accords. Använd en bränsle-sända nyckel för att koppla den sändande enheten kontakterna. Ta bort slangarna och muttrarna som håller banden bränsletanken på tanken på 1984-1989 Accords. Sänk tanken ner på en jämn yta innan du går vidare.
2.
Ta din tank ersättande bränsle och placera den under Accords stammen. Sätt banden bränsletanken på plats på den nya tanken. Använd en momentnyckel för att dra åt låsmuttrarna till specifikationen av 16 pounds. Detsamma gäller på äldre modeller som 1984, 1985 och 1986. Kontrollera att banden för att kontrollera att allt är på rätt plats.
3.
Sätt slangar och kopplingar ledningar på plats på nya bränsletanken. Byt rinna bulten på bränsletanken och justera till 36 pounds med din nyckel på alla modeller.
4.
Öppna din bränslebehållare och sätta en tratt i tanklocket. Häll gasen långsamt i tanken tills behållaren är tom.
5.
Komma in i din Accord och starta motorn och kontrollera att allt går bra. Låt motorn gå några minuter innan du tar det för en enhet.

Tips och varningar


 • Håll alla bildelar och drivmedel avstånd från värme, lågor eller eluttag för att minimera brandrisk. Har ett torrt pulver nära brandsläckare genom att bara i fall att.
 • Märk varje slang och en del kopplad till tanken så att du lätt kan komma ihåg vilken del går där att undvika installationsfel.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter på gasen i en Chevy Camaro
  hur man byter en dragstång slutar chevy corvette
  hur man byter en huvudcylinder
  hur man leta efter slitage eller sprickor på bälten i en Chrysler Town & Country
  hur man byter en styrstag i en Ford Focus
  hur man byter bakre signalljus i en Cadillac Escalade
  hur du håller din bil röran gratis
  hur man byter bakre signalljus i en Lincoln Navigator
  hur man byter en glödlampan i en Toyota Camry
  hur man byter Värmeslangarna i ett kvicksilver bybo