hur du installerar en bränsletank i en Chevy Camaro

hur du installerar en bränsletank i en Chevy Camaro

I slutet av 1960 blev Chevy Camaro den coola racerbilen alla ville köra. Chevy har justerat Camaro modell flera gånger för att passa samhällets behov som uppstår, men den totala snygg racer design har stannat. När du förstår hur din Camaro körs, bör du inte ha några problem att göra reparationer eller till och med installera en ny tank i alla modeller, speciellt från 1994 till 2008

Du behöver:. .
Pallbockar
Häverteffekt slang.
Bränsletank.
Momentnyckel.
Domkraft.
Bränsletank.
Skyddsglasögon.
Latexhandskar.


1.
Ta av tanklocket tanken fyllmedel och dra ur minuspolen batterikabeln från bilbatteriet. Se till att stänga av lockout-funktionen är avstängd på theftlock ljudanläggningen som är med i äldre modeller från 1994 och 1996. Sätt i en tät slang i den befintliga tanken och tömma bränsle till bränsle behållare. Lyft 1995 Camaro upp på pallbockar för att få tillgång till tanken. För nyare modeller, 2004 och därefter, ta bort den bakre sittdynan för att få tillgång via din stam. Koppla bort alla bränsleledningar och slangar från tanken och packa upp bränsletanken lastband i vardera änden av tanken.
2.
Dra ut Tvärsektionen av avgassystemet baktill av tanken. Använd en momentnyckel för att ta bort bakaxeln och den chock bultar absorbatorn från undersidan av bilen. Med en domkraft, lägre tanken till marken.
3.
Lyft ditt nya bränsletank under din Chevy's trunk med en domkraft eller helt enkelt sänka det din bränsletank på plats för 2007 -2008 modeller. Anslut marken Bygeln och dess ledningar till bränslepump /bränslemätare sändande enheten ovanpå bränsletanken. Wrap både bränsletanken lastband på varje sida av tanken för att hålla den på plats.
4.
Täck botten på tanken med tanken skyddande sköld tallrik. Fäst änden delen av avgassystemet tillbaka till tanken bakre. Höj bakaxeln på plats när avgassystemet är säkrad. Använd en momentnyckel för att sätta på bakaxeln bultarna stötdämpare för att bära på axeln.
5.
Täck påfyllningshalsen med påfyllningshalsen plasthöljet som kontrollerar den riktning bränslet går in i bränsletanken under 1994 och 1995 modeller. Anslut bränsletillförseln, returledningarna och ånga returledningen så att bränslet flöda genom din tank och din bil. Anslut den elektriska kontakten för bränslepumpen och bränsle-mätare sändande enheten på botten av tanken.
6.
Fyll Camaros bränsletank så mycket som möjligt. Aktivera din bil batteriet genom att koppla minuspol batterikabeln på det. Återställ bränsletrycket genom att täcka bränsletanken med tanklocket.
7.
Kolla under bilen finns några lösa ledningar eller läcker bränsle. Om det inte finns några läckor, sänka din bil tillbaka till THR marken eller anbringas på baksidan sittdyna i din Camaro. Starta bilen och låt motorn gå några minuter. Kom tillbaka till din dagliga körvanor När allt är igång.

Tips och varningar


 • Håll arbetsplatsen och dig säker. Använd skyddsglasögon för att skydda dina ögon från bränsle eller någon vätska från din Camaro. Också bära latexhandskar till att hålla händerna från att få bränsle på dem. Om bränslet inte blir på händerna, tvätta dem med tvål och vatten omedelbart.
 • torka upp utspillt bränsle så snart som möjligt. Förvara inte bränsle trasor som har dränkts i brandfarliga områden där en brand kan starta. Låt trasor luften ur innan de lagras någonstans.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning avgassystemet i en dodge ram
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck på en Hyundai Sonata
  hur man polera en antik bil
  hur man byter en dragstång slutar saturn ion
  hur du justerar timing i en Cadillac Escalade
  hur man installerar tändstift
  hur man inspektera för däck defekter i en Plymouth Voyager
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade
  Felsökning tändsystemet i en kvicksilver bybo
  hur man byter bakre signalljus i en Honda Accord