hur du tar bort stötfångaren klistermärken renlig

hur du tar bort stötfångaren klistermärken renlig

Bildekal är svåra att avlägsna utan att lämna en ful gummy rester som samlar smuts med tiden. Här är en enkel metod att ta bort stötfångaren klistermärken rent och utan några rester kvar

Du behöver:.
Hair dryerMineral spiritsRubber (eller latex) glovesRag


1
<. . br> Värm dekalen med en hårtork. Håll lufttorkaren minst 6 inches bort från klistermärke och hålla den rör sig långsamt fram och tillbaka. Gör detta i ca 10 sekunder.
2.
Försök att lyfta ett hörn av klistermärke. Om hörnet inte kommer upp lätt, värme i ytterligare 10 sekunder. Om det kommer upp enkelt och dekalen känns smidig, stänga av hårtorken av och fortsätta att dra bort dekalen mycket långsamt. Om du uppfyller ett visst motstånd, värm sticker för några sekunder och försök på nytt. Den bör komma upp ganska lätt om man gör det långsamt.
3.
Rengör gummy varumärkena. Även om varumärkena inte syns, kommer den yta förmodligen fortfarande vara kladdig. Om du inte rengör den, kommer detta gummy plats samla och hålla smuts, vilket gör det mer uppenbart och ful med tiden. För att rengöra den, sätt på dig gummihandskar, sätta lite sprit på en trasa och torka av plats tills det är rent. Torka sedan ytan med en torr trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande sprit.


Relaterade artiklar


hur man byter en glödlampan i en GMC Sierra
hur man byter bakre signalljus i en Plymouth Voyager
hur man byter värmaren kärna i en geo tracker
hur man byter bakre signalljus i en Ford Focus
hur man kan minska stress på en bils luftkonditioneringssystem
hur man rengör vattentät plast golv
hur man byter en dragstång slutar en Toyota Corolla
hur man inspektera drivlinan i en Cheva corvette
hur man förebygger sol, vind och väder skada på en bil
hur man vet vad man ska göra om du av misstag tanka en vanlig bränsle bil med diesel