hur man rengör en frisk luft ventileras på en Saturn Vue

hur man rengör en frisk luft ventileras på en Saturn Vue

General Motors (GM) Saturn Vue är en kompakt crossover SUV, som var den mest sålda SUV i USA till sommaren 2008. Men om du har en ny VUE eller en äldre modell, lukter utvecklas. Därför måste du ställa upp en underhållsplan schema för din SUV, som omfattar rengöring av friskluftsventiler
1.
Köpa GMO Vehicle Care Lukt Eliminator. Återförsäljare köpa denna produkt av fallet och oftast lager det för försäljning till sina kunder i en 16 oz. sprayflaska. Det är inte tillgänglig i butik, men du kanske kan finna det på nätet.
2.
Ange din SUV, slå på den och kontrollera att luft fläkten är avstängd. Öppna den främre fönstren för ventilation och sedan stänga av fordonet.
3.
Spray varje inuti ventilationskanaler en eller två gånger med lukt Eliminator. Starta din Saturn VUE och sätta fläkten på hög cool, med hjälp av ventilen inställningen inte inställningen luftkonditionering.
4.
Gå till framsidan av ditt fordon efter att få ut av din SUV och stänga dörren. Hitta friskluftsventil sitter under huven på din VUE-du kanske måste öppna motorhuven för att se det klart. Kåpan är i området närmast vindrutan vid foten av din huva. Spraya ventilera 10 gånger med lukt Eliminator.
5.
Vänta lite och komma tillbaka in i Vue. Torka bort någon formel som kommer ut ur ventilerna. Se om det finns några fler lukter som kommer från ventilerna. Om du upptäcker något, spraya utanför ventilen ytterligare fem gånger.
6.
Upprepa steg 4 och 5 tills det finns inga lukter i din Saturn Vue. Vrid sedan luftkonditionering för att på nytt irculation inställningen, stäng fönster och spraya i det nedre högra instrumentpanelen område tre till fem gånger. Kör din VUE fem till sju minuter.
7.
Stäng av fläkten och sedan din SUV, ta nycklarna ur tändningen och avsluta din Saturn Vue.

8.
Hitta kabinluften filter om din Saturn VUE levereras med en. Byta detta filter bidrar till att eliminera lukter. Den ligger antingen bakom handskfacket, under instrumentbrädan eller i motorn kammaren.

tips och varningar


 • Använd "frisk" luft inställningen på Saturn VUE: s luftkonditionering eller utlopp så mycket som möjligt, snarare än "cirkulerar" inställning. Detta hjälper till att hålla ditt system torrare eftersom kondens inte kommer att utgöra så snabbt, och därmed eliminera några av de lukter.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning tändsystemet i en Mazda6
  hur man byter bakre signalljus i en Oldsmobile Alero
  hur man byter startmotor relä i en Lincoln Navigator
  hur man byter en dragstång i ett geo metro
  hur man byter en styrstag i en Mitsubishi Galant
  hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Cheva Silverado
  hur man byter skivbromsar fram i en Cheva corvette
  hur man byter luftfilter på en Suzuki självkänsla
  hur man byter en dragstång slutar Saturn Vue
  hur att sälja en bil snabbt