hur man rengör en frisk luft ventileras på en GMC Sierra

hur man rengör en frisk luft ventileras på en GMC Sierra

GMC Sierra, liksom sin syster Chevy Silverado är en General Motors (GM) i full storlek pickup. Eftersom lastbilsägarna drag gods samt passagerare i sina lastbilar, är det svårare att hålla lukt från utvecklingsländer. Rengöring av friskluftsventiler regelbundet hjälper befria din lastbil av lukt
1.
Köp en flaska av GM Vehicle Care Lukt Eliminator. Återförsäljare köpa denna produkt av fallet och oftast lager den till försäljning till sina kunder i en 16 oz. sprayflaska. Det är inte tillgänglig i butik, men du kanske kan hitta det på nätet.
2.
Kontrollera att luften fläkten är avstängd genom att få i din bil och förvandla din Sierra på. Se sedan till att det finns ventilation i din bil genom att öppna de främre fönstren. Efter det, förvandlar din Sierra av.
3.
Spraya lukt eliminatorn i alla insidan ventiler i din GMC Sierra. Använd en eller två sprayningar i varje ventilerna. Spray ner i ventilen, inte bara framför det.
4.
Börja GMC Sierra och sätta fläkt på hög cool. Använd inte luftkonditionering inställning vid denna tid ändå.
5.
Gå till framsidan av din lastbil efter att få ut och stänga dörren. Hitta friskluftsventil sitter under huven på din Sierra-du kanske måste öppna motorhuven för att se det klart. Kåpan är i området närmast vindrutan vid foten av din huva. Spraya ventilera 10 gånger med lukt Eliminator.
6.
Ange Sierra efter en minut och torka bort överflödigt formel som är på väg ut ur ventilerna från där du sprutade den externa frisk luft vent.
7.
Se om det finns några fler lukter som kommer från ventilerna. Om det finns, gå tillbaka till utanför ventilen och spraya ytterligare fem gånger.
8.
Upprepa steg 6 och 7 tills det finns inga lukter i din GMC Sierra. När åstadkommit, vrid luftkonditionering till recirkulering inställningen, stäng fönster, spraya i det nedre högra instrumentpanelen område tre till fem gånger.
9.
Kör GMC Sierra fem till sju minuter. Sätt sedan din lastbil av och avsluta ditt fordon.
10.
Hitta kabinluften filter om din GMC Sierra levereras med en. Byta detta filter bidrar till att eliminera lukter. Den ligger antingen bakom handskfacket, under instrumentbrädan eller i motorn kammaren.

Tips och varningar


 • Använd "frisk" luft inställningen på GMC Sierra luftkonditioneringen eller utlopp så mycket som möjligt, snarare än "cirkulerar" inställning. Detta hjälper till att hålla ditt system torrare eftersom kondens inte kommer att utgöra så snabbt, och därmed eliminera några av de lukter.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning tändsystemet i en Pontiac Grand Am
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en toyota tundra
  hur man byter en glödlampan i en Nissan Pathfinder
  hur man byter värmaren kärna i en chevy corvette
  hur man byter en styrstag i en ford explorer
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Chevy Camaro
  hur man byter bakre signalljus i en Cadillac Escalade
  hur du justerar timing i en Ford Taurus
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en geo metro
  hur du justerar timingen i en Toyota Highlander