hur man rengör en frisk luft ventil i en Chevy Cobalt

hur man rengör en frisk luft ventil i en Chevy Cobalt

Den Chevy Cobalt är en General Motors bil finns som coupé eller en kombi, som ersatte Chevy Cavalier 2005 på Chevy's kompakta bil. Oavsett hur ofta du städar din bil, kan det utvecklas fortfarande lukter. Därför måste du rengöra friskluftsventiler när du rengör din bil För att eliminera lukt och förbättra lukten inne i kabinen
1.
Köpa några GM Vehicle Care Lukt Eliminator. Återförsäljare köpa denna produkt av fallet och oftast lager den för försäljning till sina kunder i 16-oz. sprayflaskor. Det är inte tillgänglig i butik, men du kanske kan hitta det på nätet.
2.
Fyll i din bil, slå på den och kontrollera att luft fläkten är avstängd. Öppna den främre fönster för ventilation, och stäng sedan av bilen. Spraya lukt eliminatorn i alla insidan ventiler i din Cobalt. Spraya en eller två gånger i varje ventil.
3.
Börja Chevy Cobalt och sätta fläkt på hög cool, men inte använda den inställning som luftkonditionering. Ut ur bilen, stäng dörren.
4.
Hitta friskluftsventil sitter under huven, som ligger vid foten av din huva i området närmast vindrutan. Den samlar ofta skräp, löv och kvistar, så rengör den grundligt innan du fortsätter.
5.
Spraya lukt eliminatorn i ventilationsöppningarna 10 gånger. Du kanske måste öppna motorhuven för att få en klarare bild på ventilen. Skriv in din Cobalt efter en minut och torka bort överflödigt formel runt ventilerna.
6.
Kontrollera om eventuell lukt som kommer från ventilerna. Om ventilerna avger en doft, spraya utanför ventilera med lukt Eliminator fem gånger. Kolla sedan lukten igen efter att ha torkat bort någon formel som kommer ut ventilerna.
7.
Upprepa steg 6 tills någon lukt försvinner. Vrid sedan luftkonditioneringen till recirkulering inställningen, stäng fönster och spraya i det nedre högra instrumentpanelen område tre till fem gånger. Kör din Cobalt fem till sju minuter och stänga av bilen.

Tips och varningar


 • Vissa 2005-2007 modell Chevy kobolt är utrustade med en stuga luftfilter , filter som luften inne i fordonet. Byta det här filtret också förbättrar Interior Air Quality. Det ligger vanligtvis bakom handskfacket, under instrumentbrädan eller i motorn kammaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter olja för automatiska växellådor i en Kia Spectra
  hur man byter Värmeslangarna i en Mitsubishi Eclipse
  hur man byter olja för automatiska växellådor i en Subaru Outback
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Pontiac Grand am
  hur du justerar timing i en Pontiac Grand Am
  Felsökning tändsystemet i en geo tracker
  hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
  hur man byter bakre signalljus i en Dodge intrepid
  hur man inspektera drivlinan i en Plymouth Voyager
  hur man byter en huvudsaklig relä i en Honda Prelude