hur man får i en låst bil

hur man får i en låst bil

Ingenting är mer irriterande än att få låst ur bilen och stod där och stirrade på nycklarna dinglande från tändningslåset. Det är särskilt illa om du har också lämnat motorn igång. Men det finns sätt att komma in mest låsta bilar så att du kan hämta dina nycklar och din värdighet, utan att tillgripa den bilfirma eller en låssmed

Du behöver:.
Wire klädhängare.
Jimmy.


1.
Räkna dina välsignelser om du har en gammal bil med den gamla upp och ned på det, åtminstone för tillfället. Det är som att ha ett "krypa in i bilen" försäkring. Räta ut en tråd klädhängare. Curl slutet till en liten krok och försiktigt dra den mellan sidan eller ventilera fönstret och gummilist. Försiktigt använda kroken för att fånga knappen och den hoppar upp.
2.
Gå till en närliggande bensinstation eller ett parkeringsdäck kontor, om du har turen att vara parkerad nära en. Många av dem har en Jimmy till hands. Denna fiffiga lilla verktyget öppnar dörrar. Det glider mellan dörr och fönster och arbetar på den inre låssystem i dörren, öppnar den med lätthet. Det gör inte ont din dörr heller. Visa din uppskattning-Det här kan spara hundratals kronor i låssmed räkningar.
3.
Ring din leverantör vägassistans. Många människor inser inte att samma folk som kommer till din undsättning när bilen dör på vägen också kan komma till din undsättning i din uppfart. Planen har ofta en tjänst politik för att öppna låsta bilar. Kontrollera din politik för att ta reda på.
4.
Försök att bryta den lilla ventilen fönstret om du har att bryta sig in i bilen. Det är mycket billigare att ersätta. Om du har tur, bara spärren på fönstret kommer att bryta och glaset förblir intakt.
5.
Kontrollera nyare bil för att se om dina nycklar har kodat. Vissa koder kan graveras direkt på de viktigaste, andra är gömd inuti en plast bit på nyckeln. Du kan ringa någon återförsäljare som säljer din bilfabrikat och ta reda på om dina nycklar är kodade, om du inte kan se det själv. Har en viktig göras utan en låssmed avgift genom att ringa koden in till låssmed. Även om han behöver komma ut för att ge dig en nyckel, det är mycket billigare än att ha honom göra en vax modell och sedan farkosten en ny nyckel.
6.
Få mer information om att förstå din bil och hur man tar hand om några av de enklare saker själv och spara en bunt, gå till familjens bil nättidningen. Webbadressen är listade nedan.

Tips och varningar


 • Skriv din bil nyckel koden i plånboken. (Skriv inte vad koden är för, dock. ) Nästa gång det otänkbara händer, kan du lösa krisen utan lite dramatik.
 • Be den person som tillhandahåller jimmy att arbeta den för Du kan som verktyget vara knepigt.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en dragstång slutar en Toyota Corolla
  hur man byter en dragstång slutar Plymouth neon
  hur man byter en glödlampan i en Mercury Cougar
  hur du justerar timing i en Hyundai Sonata
  hur du justerar timing i en dodge ram
  hur man rengör hundhår av din bil klädsel
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cheva lavin
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  hur du tar bort motorcykel grepp
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i ett kvicksilver bybo