hur man inspektera för däck defekter i en VW Beetle

hur man inspektera för däck defekter i en VW Beetle

Regelbundet underhåll däck varnar trötta fel innan de kan bli en olägenhet eller kostsamma reparationer av styr-eller fjädringssystem. Kontroll av däck fel ordentlig inflation och slitage, är en del av rutinunderhåll att skydda din investering i ditt fordon. Här är gör-det-själv-steg för inspektion av däck fel på den nya VW Beetle
1.
Kontrollera däck och däcktryck varje vecka eller var 250 miles. Vänta tills däcken är "kalla" att kontrollera trycket att få en korrekt behandling.
2.
Observera att däcken är utrustade med slitage band som visas när slitbanan blir till 1 /16 tum. Byt däck när det slitage band visas.
3.
Leta efter onormalt slitage på båda sidor av däck, Ta bilen för service när koppning, platta fläckar eller ojämnt slitage visas på något av däcken.
4.
Använd en slitbana tolk för att kontrollera djupet av slitbanan. Placera en Lincoln öre i slitbanan med toppen av Lincolns huvud inriktad på däcket. Byt ut alla däck som lämnar en lucka mellan ytan på däcket och toppen av Lincolns huvud, vilket tyder alltså inte tillräckligt mönsterdjup.
5.
Ta fordonet till en professionell för att balansera och rotera däcken. Har däcken professionellt roteras varje 7. 500 miles eller tidigare i fall av ojämnt slitage.
6.
Blås både fram-och bakdäck till 28 psi. Kontrollera varje månad att se till att trycket upprätthålls. Använd en trött mätare för att få en korrekt behandling. Kontrollera att ventilhattar är säkert på plats efter att ha kontrollerat trycket.
7.
Misstänker en långsam läcka eller ett fel i däcket om trycket i ett däck verkar mycket lägre än de andra under samma period. Använda en speciell nyckel för att kontrollera att ventilen är monterad på rätt sätt och inte läcker.


Relaterade artiklar


hur man byter en styrstag i en Dodge Caravan
hur man byter bakre signalljus i en Chevy Cobalt
hur undersöka drivlina och CV stövlar i en dodge ram
Felsökning tändsystemet i en Toyota Corolla
hur man rengör hundhår av din bil klädsel
hur man polera aluminium ventilkåpor
hur man byter en underhood relä i en Hyundai Santa Fe
hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra
det bästa sättet att sälja en bil
hur man byter en styrstag i en Chevy Cobalt