hur man byter skivbromsar fram i en Dodge Caravan

hur man byter skivbromsar fram i en Dodge Caravan

Funktioner som en rymlig interiör, mångsidighet och en trevlig körupplevelse göra 2001 till 2004 modeller av Dodge Caravan en stor bil för dig och din familj. Byt ut främre skivbromsarna i din Dodge Caravan att se till att du fortfarande har den säkerhet som Caravan erbjuder

Du behöver:. .
Mechanic gästbok
C-clamp eller liknande verktyg.
Turkiet baster, spruta eller liknande verktyg.
Bromsbelägg.
Bromsvätska.
Momentnyckel.
Silikonfett.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Tappa två tredjedelar av bromsvätska från huvudcylindern. Ta bort hjulet. Ta bort den främre bromsok bultar styrpinne. Ta bort bromsok genom att långsamt skjuta den uppåt och bort adaptern och bromsrotortemperatur.
2.
Använda mekaniker gästbok avbryta bromsok från ramen. Se till att bromsoket inte hänger från broms slang. Detta kan skada slangen. Ta av bromsbelägg från bromsoket.
3.
Använda en stor C-klämma eller liknande verktyg, komprimera bromsok kolven i hålet. Sätt i en lämplig wedge som ett stycke trä eller liknande mellan C-clamp eller ett liknande verktyg, och bromsok kolven. Detta bör skydda kolven. Ta bort den yttre pad från bromsok av nyfikna pad spärren över bromsok område som är upplyft.
4.
Skjut bromsbelägg från bromsoket. Ta ut inombords pad skivbroms från bromsoket. Uppnå detta genom att dra bromsbelägg ut och bort från bromsoket kolven. Den spärren på plattan skulle befrias från bromsoket kolven hålighet.
5.
Kontrollera att bromsok kolven har helt dras in i bromsoket församling kolvbultshål. Om skyddspapperet förekommer på packningarna brusreducering på den nya bromsbelägg det behöver tas bort. Installera den nya inombords pad skivbroms i bromsoket Pisto. Tryck plattan i bromsoket kolven ordentligt. Seat nya inombords bromsbelägg mot ansiktet av bromsok kolven.
6.
Installera utombordaren pad skivbroms. Installera bromsok församling över bromsen rotorn och på styrspindeln adaptern. Installera bromsok bultarna styrpinne. Med hjälp av en momentnyckel, vridmoment av bromsok styrstiftet bultar till 35-ft. lbs. om 2002 till 2004 modeller och 26 fot /pounds på 2005 års modeller.
7.
Lägg bromsvätska i huvudcylindern. Lufta bromsarna. Anslut den negativa kabeln till batteriet. Starta motorn och pumpa bromsarna 3 till 4 gånger som sittplats på bromsbeläggen. Sätt tillbaka hjulen. Provkör Dodge Caravan vid låga till måttliga hastigheter för att säkerställa att underhållet har utförts korrekt.

tips och varningar


 • delar som krävs för att slutföra detta underhåll kan köpas bilda din lokala bildelar leverans butik. Var beredd att ge märke, modell och år för din husvagn till butiken anställd, som de kan be om denna information.
 • Park Chrysler Town and Country på en plan yta. Sätt nödbroms på och sätta kilar bakom hjulen för att hindra fordonet från att rulla.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bakre signalljus i en Subaru Outback
  hur man stämma upp en Jeep Wrangler
  hur man byter luftfilter på en Suzuki självkänsla
  hur man polera en antik bil
  hur man byter på gasen i en Chevy Camaro
  hur privat sälja en bil
  hur man byter en glödlampan i en Hyundai Sonata
  Felsökning tändsystemet i en Hyundai Sonata
  hur man byter en dragstång slutar Plymouth Voyager
  hur man byter en styrstag i en Chevy Impala