hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Chrysler Town & Country

hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Chrysler Town & Country

När det gäller att hålla din minivan på väg, måste du se till att utföra små underhållsarbeten samt de stora. Detta innefattar att granska drivlinan och CV stövlar se till att de inte är i behov av utbyte. Men om du fruktar en kostsam mekaniker resa, oroa dig inte. Du kan undersöka dem på bara några minuter. Här är hur

Du behöver:. .
Chrysler Town Country
Ficklampa.
Rag.


1.
Ligg på rygg och glider under minibuss nära en av hjulhusen. (En filt på marken kan göra detta mer bekvämt för dig. ) Leta reda på drivlina och CV stövlar bara inuti varje hjul bra. Du letar efter en bit hårdvara som försvinner in i en gummistövel (det är ditt CV boot. ) Inne att starta är CV-leden, som hjälper aktivera din Chrysler Town Country att vända när du kör.
2 .
Shine din ficklampa på CV boot och avgöra om du ser några torr-röta, sprickbildning, chaffing eller skivning på boot. Om så är fallet måste den bytas ut, eftersom du inte vill ha någon sand, silt eller smuts att fräta sönder CV gemensamma.
3.
Placera en ren del av din trasa mot CV boot. Om en ofantlig mängd smörjmedel lossnar på trasan, så har du en läcka och CV boot behöver bytas ut, för att undvika att samma korrosion från smuts och damm.
4.
Kontrollera att drivlinan (som är den hårdvara som går in i CV uppstart), är inte onormalt böjd. Detta är ganska ovanligt om inte din Chrysler Town Country har genom en olycka eller köras över besvärliga vägförhållanden, till exempel en väg full med gropar.
5.
Fortsätt att inspektera varje drivlina och CV boot nära andra hjulet brunnar för att slutföra aktiviteten.

tips och varningar


 • Varje gång du har din olja förändrats, se till att mekanikern inspekterar CV stövlar. Så att du kan fånga det behövs en ersättare boot tidigt och sparar kostnaden för att ersätta CV gemensamma.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning tändsystemet i en Mazda6
  hur man byter bakre signalljus i en Pontiac Grand Prix
  hur man byter en underhood relä i en GMC Sierra
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Toyota Tacoma
  hur man byter en styrstag i en Mercury Cougar
  hur man återställer lätt byta olja på en 1990 - 1994 Chevrolet Corvette
  hur man byter en glödlampan i en Chrysler Sebring
  hur man byter bakre signalljus i en Dodge Caravan
  Felsökning tändsystemet i en Hyundai Santa Fe
  hur du justerar timingen i en Chevy Impala