hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Acura Integra

hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Acura Integra

Den sportiga Acura Integra infördes 1986. Många Integra ägare föredrar att hantera allt underhåll själva och att hålla bilen igång när den är som bäst. Du bör inkludera inspektera drivremmarna i din underhållsrutiner. Drivremmar köra vissa motorkomponenter och du måste inspektera dem för slitage och sprickor. Utför detta underhåll var 30. 000 miles
1.
Låt motorn svalna innan du börjar inspektion. Vänta minst 30 minuter efter körningen din Acura Integra att säkerställa motor och komponenter har haft tid att svalna helt.
2.
Öppna huven på din Acura Integra. Leta alla tre kilremmar. En är runt luftkonditioneringen kompressorn, kör en annan generatorn och den tredje är runt servopumpen.
3.
Utför en visuell kontroll, när du väl har hittat bälten. Ett bra bälte kommer att vara något glitter. Några tecken på att bältet behöver bytas innehålla nötta eller en glänsande yta. Titta även på olja på bandet, vilket kan vara ett tecken på en läckande topplockspackning eller andra oljeläckage.
4.
Känn bältet med händerna. Det borde ha en konsekvent struktur i hela bältet. Om du känner några sprickor eller urgröpningar bör du få bältet bytas ut. Du bör också byta bältet i Acura Integra om det känns väldigt smidigt, eftersom detta är ett tecken på remmen är klädd ut.
5.
Försök att inspektera så mycket av längden på Bälten i din Acura Integra som möjligt, så att du kan fånga alla skador innan bältet raster. Ett bälte som bryter plötsligt under körning kan orsaka motorstopp, leda till en olycka eller orsaka ytterligare skador på fordonet. Om det finns några tecken på sprickor, nötning eller slitage, byta bältet omedelbart.
6.
Stäng huven på din Acura Integra och lås den på plats. Tänk på din resultat och verkställa detta.

Tips och varningar


 • Acura inte rekommendera någon kontrollfrekvensen om kamremmen. Det bara visar att ersätta det på 90. 000 miles för att undvika mekaniska fel. Inspektera detta bälte är svårt, så de flesta ägarna väljer att bara byta ut den vid lämpliga intervall.
 • Om du hittar olja eller fett på ett bälte, bör du byta ut den och försöka lokalisera läckan.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en styrstag i en Honda Accord
  hur att sälja en bil snabbt
  hur man byter en dragstång slutar Nissan Maxima
  hur man byter en styrstag i en Ford Mustang
  hur man byter Värmeslangarna i en GMC Sierra
  Felsökning tändsystemet i en kvicksilver bybo
  hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Chrysler Sebring
  hur man rengör din bilstrålkastare
  Felsökning tändsystemet i en Plymouth neon
  hur du justerar timing i en Nissan Sentra