hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra

hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra

The National Highway Transportation Safety Administration rekommenderar att kontrollera däcken på din Nissan Sentra varje månad, speciellt när du är redo att ta en lång resa. För 2007 Sentra modeller och ovan är utrustade med en Tire Pressure Monitoring System (TPMS), som kommer slå på en varningslampa om din däcktrycket sjunker 15 procent eller mer under de rekommenderade 35psi
1.
Undersök ena sidan av Nissan Sentra s däck. Sedan flytta bilen och vrid däcken i motsatt riktning. Inspektera andra sidorna av däcken under denna rutinkontroll för fel.
2.
Leta efter material som bitar av stål that're synliga genom slitbanan eller sidoväggarna. Håll utkik efter slitbanan separation, vilket händer när stålet i bältade däcken sticker igenom gummi.
3.
Stick ett öre i slitbanan att kontrollera att det är rätt djup. Om du kan se Lincolns huvud när du håller öre mellan trappstegen, så har du ett fel och bör återvända däcket.
4.
Kontrollera ventilspindlar på däck för sprickor. Titta runt kanten av ventilspindeln att se till att det i intakt och man kan inte höra någon luft som kommer ut. Miljoner ventilspindlar som kom ut i Kina som görs av Shanghai Baolong Industries i 2006 och 2007 undersöks för närvarande för felaktiga sprickor. Det enda sättet att kontrollera om din spindeln kommer från detta företag är att ta av däcket från hjulet och titta in på baksidan av stammen, eftersom distributören av ventilspindlar har ingen möjlighet att se vilka däck de gick in.

tips och varningar


 • Om du måste sätta luft i däcken regelbundet, eller om din TPMS tänds för ofta, kan du ha ett hjul fel och du bör kontrollera dina fälgar.
 • Aldrig
 • reparera en platt på Nissan Sentra med punktering-verkstäder, eftersom det kommer att skada din TPMS.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en dragstång slutar honda
  Om att sälja en bil online gratis
  hur man byter bakre signalljus i en Plymouth neon
  hur man ändrar en syresensor på Jeep Grand Cherokee
  Felsökning tändsystemet i en Ford Taurus
  hur man byter bakre signalljus i en Ford Focus
  hur man byter en dragstång slutar Honda CR-V
  hur man byter bakre signalljus i en Cheva corvette
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cheva Silverado
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Dodge Durango