hur man byter en styrstag i en Hyundai Santa Fe

hur man byter en styrstag i en Hyundai Santa Fe

Den dragstång en viktig roll för att koppla styrningen till hjulen, så när det bli böjda eller skadade, det är absolut nödvändigt att du ersätta den. De goda nyheterna är att detta är något som amatör mekaniker kan göra. När du har din Hyundai Santa Fe anpassats, kommer du att känna skillnaden
1.
Köp dragstänger för din Santa Fe. Se till att få de rättigheter som de som på grund av att delar kan förändras från årsmodell till årsmodell.
2.
Koppla bort den negativa post på batteriet. Lossa muttrarna på framsidan däck med en klack skiftnyckel, sedan jack upp din bil. Stöd dina Santa Fe på pallbockar och ta av däcken.
3.
Ta ut bulten som håller fast den till styrväxel, sedan markera position dragstång i stången justering med färg eller en markör. Ta ut bulten som håller fast den.
4.
Skruva av dragstång, skriva ner antalet varv tog det, sedan överföra de varumärken från den till den nya Dragstång.
5.
Skruva på den nya dragstång, vilket gör att du gör det med samma antal varv som det tog att ta bort den gamla. Sätt tillbaka bulten och dra åt den för 66 till 81 fot pounds. Sätt den andra änden av slipsen staven i styrväxel, och sätter tillbaka dem på bulten.
6.
Upprepa stegen för de andra Dragstång. Sätt tillbaka på däck, dra åt muttrarna med 66 till 81 fot pounds. Anslut batterikabeln och få din Hyundai Santa Fe anpassats.


Relaterade artiklar


hur att sälja en bil till en annan person
hur man byter startrelä i en Mercury Cougar
hur man byter en styrstag slut i en Ford Focus
hur man byter olja för automatiska växellådor i en Cheva Silverado
hur man byter en dragstång slutar Dodge Durango
Felsökning tändsystemet i en GMC Sierra
Felsökning tändsystemet i en Saturn Vue
Felsökning tändsystemet i en Chrysler Sebring
hur man byter bakre signalljus i en Nissan Pathfinder
hur man byter bakre signalljus i en ford explorer