hur man byter en styrstag i en Ford Focus

hur man byter en styrstag i en Ford Focus

Du kan känna en skadad styrstag när man kör din Ford Focus. Den styrningen kommer att vara lite off, och bilen bara inte kommer att spåra rakt. Detta är dock en reparation som du kan göra på egen hand
1.
Köp dragstänger för din Ford Focus. Se till att du får de rätta eftersom de kan variera från årsmodell till årsmodell.
2.
Koppla bort kabeln från den negativa inlägg på batteriet. Lossa muttrarna på framdäcken, då jack upp din bil. Stöd din bil på pallbockar och ta av däcken.
3.
Demontera bulten som ansluter Dragstång till styrväxeln. Markera trådar av dragstång att markera sin position i staven justeringsanordningen. Måla eller markörer fungera bra.
4.
Lossa muttern som håller fast Dragstång mot staven justeringsanordningen. Skruva av dragstång, hålla reda på antalet varv det tar. Skriver att antalet nere.
5.
Överför märken från den gamla slips stång på den nya. Skruva på den nya Dragstång med samma antal varv som det tog att ta bort den gamla. Dra åt muttern att fästa den på 35 fot pounds.
6.
Sätt andra änden av dragstång änden i styrväxeln, sedan in bulten som håller fast den. Upprepa steg för de andra Dragstång. Sätt tillbaka på däck, och dra åt muttrarna med 94 fot pounds. Anslut kabeln till batteriet, och få din Ford Focus anpassats.


Relaterade artiklar


hur man byter en underhood relä i en Hyundai Santa Fe
hur att sälja en bil till någon
hur man byter olja och filter
hur man byter bakre signalljus i en Toyota Camry
hur man byter olja för automatiska växellådor i en Ford Focus
hur man byter en styrstag slut i en Cheva Silverado
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cheva Silverado
hur man byter en glödlampan i en Toyota Tacoma
hur man byter skivbromsar fram i en Honda CRV
hur ändrar termostaten i en Ford Taurus