hur man byter en styrstag i en Ford F-serie

hur man byter en styrstag i en Ford F-serie

Ford F-Series är en tuff serie av lastbilar. Men inte ens en böjd styrstag till följd att dessa lastbilar till verkar lite off. Den goda nyheten är att dessa lastbilar tillbaka till vanliga hårda själva när du byter ut dragstängerna och få anpassningar
1.
Köp dragstänger som är specifika för din Ford F-Series lastbil. Dessa kan variera från årsmodell till årsmodell samt för alla medlemmar i F-serien.
2.
Lossa muttrarna på däcken, sedan jack upp din lastbil. Ta bort däck när du har din lastbil stött på pallbockar.
3.
Ta bort låsmuttern från Dragstång där det säkrar den till Dragstång slutar. Ta bort det yttre boot klämman och kassera den, ta sedan bort känga för styrväxeln.
4.
Ta bort den inre Dragstång med en mästare inre styrstag avlägsnande kit, se du hålla reda på antalet varv det tar att göra det. Skriver att antalet ner.
5.
Skruva på den nya inre Dragstång med befälhavaren inre Dragstång avlägsnande kit, och dra åt den till 74 fot pounds. Skruva fast med samma antal varv som det tog att ta bort det gamla.
6.
Sätt på styrväxeln uppstart, och installera klämman. Innan du drar åt klämman, se till att starta upp klubben ordentligt i spåret på den inre styrstag så läckande kommer att ske.
7.
Dra åt muttern den säkrar Dragstång till yttre styrstag till 111 ft-lbs. Upprepa steg för de andra Dragstång. Sätt tillbaka på däck, och dra åt muttrarna med 150 fot pounds. För Ford F-250 och F-350 4x4, samt F-450 och 550, dra åt muttrarna med 165 fot pounds. Få din Ford F-serie lastbil anpassad.


Relaterade artiklar


hur man byter olja för automatiska växellådor i en Ford Focus
hur man övervaka däcktrycket
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Jeep Grand Cherokee
hur man byter en dragstång slutar toyota tundra
hur man köper ett bildäck
Felsökning tändsystemet i en Cheva lavin
hur man byter skivbromsar fram i en Honda CRV
hur man byter olja för automatiska växellådor i en Subaru Outback
hur man återställer lätt byta olja på en 1995 - 1996 Chevrolet Corvette
hur man byter en dragstång slutar honda