hur man byter en dragstång slutar Nissan Sentra

hur man byter en dragstång slutar Nissan Sentra

Byta slips länkhuvuden på din Nissan Sentra är något som du behöver göra när du märker att styrningen är avstängd eller när bilen inte förbättras efter en justering. Lyckligtvis kan du rätta till situationen genom att ersätta Nissan slips länkhuvuden själv
1.
Se till att få fast pinnbultarna som är specifika för din Nissan Sentra. Tie länkhuvuden variera från årsmodell till årsmodell, så det är viktigt att få de rätta. Några av dragstång slutar komma med saxsprintar (hårnålar på steroider) och låsmutter.
2.
Koppla bort kabeln från den negativa post på batteriet och sedan lossa muttrarna på Nissan Sentra. Hissa upp bilen, men bara när det är som stöds säkert på pallbockar bör du ta bort däcken.
3.
Ta ut sprinten från Dragstång avslutas med en uppsättning av tång, Lossa och ta bort kronmuttern.
4.
Skilj Dragstång slutet och i styrspindeln med hjälp av en avdragare. Skruva loss Dragstång slut, vilket gör att du hålla reda på antalet varv det tar.
5.
Skruva på den nya slips ände, vilket gör att du tar samma antal varv som det tog att skruva bort gamla. Tryck på slips ände tillbaka in i styrspindeln, dra sedan åt muttern till 22 till 28 fot pounds. Upprepa steg för de andra Dragstång änden.
6.
Sätt tillbaka på däck, och dra åt muttrarna med 80 till 83 fot pounds. Sätt tillbaka kabeln till batteriet och sedan få din Nissan Sentra anpassats.


Relaterade artiklar


hur man byter bakre signalljus i en Plymouth neon
hur man gör en bil grön
hur man inspektera för däck defekter i en Dodge Caravan
hur man byter startrelä i en Mercury Cougar
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Dodge Durango
hur man byter en glödlampan i en geo tracker
hur man byter bakre signalljus i ett kvicksilver bybo
hur man byter en dragstång slutar Mitsubishi Eclipse
Om att sälja en bil online gratis
hur man använder lera bar på en bil