hur man byter en dragstång slutar Mitsubishi Eclipse

hur man byter en dragstång slutar Mitsubishi Eclipse

På grund av den parallellstaget slutet s väsentlig roll i att ansluta Dragstång i styrspindeln och hjulet, om det är för mycket spela i din Mitsubishi Eclipse styrstag, är det nödvändigt att ersätta dem. En anpassning kommer inte att göra skillnad. Lyckligtvis kan amatör mekaniker ersätta Dragstång slutet
1.
Se till att få styrstag slutar gjort för din Mitsubishi Eclipse. Tie länkhuvuden kan variera från årsmodell till årsmodell. Du vill inte vara fast med delar kan du inte använda. Ny slips länkhuvuden i allmänhet kommer med nya muttrar och saxsprintar (hårnålar på steroider).
2.
Koppla bort kabeln från den negativa inlägg på batteriet. Lossa muttrarna på framhjulen, då jack upp din bil. När det är säkert stöd av domkraften, ta bort däcken.
3.
Använd nål-plattång att dra ut sprinten på slipsen ände och lossa och ta bort muttern med en skiftnyckel. Använd en slips separator ände att dra ut Dragstång änden från styrspindeln.
4.
Skruva loss Dragstång slut, vilket gör att du skriver ner det antal varv som det tog att göra det.
5.
Skruva på den nya dragstång, och ställ in Dragstång slut tillbaka i styrspindeln. Skruva på en ny mutter, vilket gör att du dra åt till 25 fot pounds. Du kan behöva stänga av muttern bara lite mer att stoppa i den nya saxpinne.
6.
Upprepa stegen för de andra Dragstång slutet om det behövs. Sätt tillbaka på hjulen och dra åt muttrarna med 87 till 101 fot pounds. Anslut batterikabeln, sedan få din Mitsubishi Eclipse anpassats.


Relaterade artiklar


hur man byter Värmeslangarna i en Mitsubishi Eclipse
hur man byter bakre signalljus i en Kia spektra
hur man byter en styrstag i en ford explorer
hur man byter en styrstag i en Hyundai Sonata
hur man byter bakre signalljus i en Honda Accord
hur man köper maskiner biltvätt
hur man byter en glödlampan i en Honda Prelude
hur man byter en styrstag i en Cheva corvette
hur man byter en styrstag i en Jeep Grand Cherokee
hur man byter en glödlampan i en Toyota Tacoma