hur man byter en dragstång slutar Lincoln Navigator

hur man byter en dragstång slutar Lincoln Navigator

Tie länkhuvuden växer inte i främsta ledet i någons sinne-om inte din Lincoln Navigator bara inte låten rakt längre, även efter en justering. Den goda nyheten är att när du byter slips länkhuvuden kommer din Navigator återgå till det normala. Se bara till att du får din Navigator anpassas efter att du byter slips länkhuvuden
1.
Se till att du köper styrstag ändarna som är specifika för din Lincoln Navigator. Styrstag variera från årsmodell till årsmodell. Dragstång slutar ofta kommer med nya muttrar och saxsprintar (förhärligad hårnålar).
2.
Stäng av systemet luftfjädringen genom att gå till switch som sitter på insidan baksidan av Navigator , nära där uttaget är lagrad.
3.
Lossa muttrarna med en klack skiftnyckel, sedan jack upp din bil. När du har Navigator säkert, utan på pallbockar, ta av däcken.
4.
Ta ut sprinten med ett par nål-plattång, sedan bort muttern på Dragstång slutet. Använd en avdragare för att separera Dragstång änden från styrspindeln.
5.
Skruva loss slips ände från den gängade delen av dragstång. Håll koll på hur många varv det tar, och skriva ner detta nummer.
6.
Skruva på den nya Dragstång slut, se till att det tar samma antal varv som det tog ta bort den, sedan installera Dragstång änden i styrspindeln. Skruva på en mutter och drar åt den till 111 fot pounds.
7.
Upprepa steg för de andra Dragstång änden, sedan lägga tillbaka på däck. Dra åt muttrarna med 100 till 150 fot pounds. Slå tillbaka på luftfjädringssystem, sedan får din Lincoln Navigator anpassats.


Relaterade artiklar


hur man byter bakre signalljus i en Toyota Tacoma
hur man polera aluminium ventilkåpor
hur man byter bakre signalljus i en Mazda6
hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra
hur man inspektera för däck defekter i en Dodge intrepid
hur man byter en dragstång slutar Ford Taurus
hur man byter skivbromsar fram i en Mitsubishi Galant
Felsökning styrsystemet i en Plymouth neon
Felsökning tändsystemet i en Ford Focus
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade