hur man byter en dragstång i ett geo metro

hur man byter en dragstång i ett geo metro

Geo Metro är en snäll liten bil. Men även den kan använda en viss uppmärksamhet när dess styrning är avstängd, eller spår snett. När detta händer, kan det bero på en böjd styrstag. Lyckligtvis ersätter Dragstång och få din Geo Metro linje kommer att återgå till normal
1.
Se till att få dragstänger som är avsedda för din Geo Metro. Som styrstag kan variera från årsmodell till årsmodell, vill du inte att få delar som inte fungerar för din bil.
2.
Lossa muttrarna på framdäcken, då jack upp din bil. Först när du har det stött på ett säkert sätt pallbockar bör du ta bort däcken.
3.
Demontera bulten som ansluter Dragstång till styrväxeln. Använd färg eller en markör för att markera var de Dragstång passar in i Dragstång justeraren och lossa muttern som håller fast Dragstång.
4.
Skruva av dragstång, hålla reda på antalet varv det tar att göra det. Skriver att antalet nere.
5.
Överför märken från den gamla slips stång på den nya. Skruva på den nya dragstång, hålla reda på antalet varv det tar. Dra åt muttern till 32 ft-lbs.
6.
Sätt den andra änden av slipsen staven i styrväxel och sätt i bulten och dra åt. Upprepa steg för de andra Dragstång. Sätt tillbaka på däck, och dra åt muttrarna med 90 ft-lbs. Få dina Metro linje.


Relaterade artiklar


hur man byter bakre signalljus i en Jeep Grand Cherokee
Felsökning tändsystemet i en Chevy Camaro
hur man anmäler potthål i Philadelphia
hur man byter de viktigaste relä i en Honda Accord
hur man byter olja för automatiska växellådor i en Cheva Silverado
hur man byter bakre signalljus i en Ford Focus
hur man byter en glödlampan i en Chrysler Sebring
råd om att sälja en bil privat
hur att sälja en bil snabbt
Felsökning tändsystemet i en Cheva lavin