hur man bygger en biltvätt

hur man bygger en biltvätt

Att bygga en biltvätt kan verka som en svår och tråkig företag. Eftersom det är en investering i din framtid, vara försiktiga med oärliga entreprenörer och se till att du väljer den bästa platsen. Om du är ny på bilvårdsprodukter industri, välja en ansedd full service distributör kan vara det bästa alternativet för att bygga en framgångsrik webbplats

Du behöver:.
Pengar
Webbplatsen.

viktigaste elementen


1.
Viktiga inslag för att bygga en biltvätt innehåller välja rätt bilvårdsprodukter typ (självbetjäning med automatisk , automatisk, uttrycka yttre transportband tunnel eller fullservice transportband tunnel), platsval och val av utrustning. Pre-planering är viktigt för att minimera motgångar och förebygga överskridanden.
2.
Som med alla företagsprojekt, är platsen den mest kritiska komponenten vid utarbetandet av en ny bil-tvätt webbplats. Ditt val bör baseras på den typ av biltvätt du bygger, plus demografisk information, räknar trafik, hastighetsbegränsningar, tillgänglighet, synlighet, konkurrens och bekvämlighet av plats för förare. Den webbplats du väljer bör lätt att köra kunder till din tvätt.
3.
Capital för att bygga biltvätt kan komma från flera källor, t. ex. banker, Small Business Administration och övriga lån regeringen, eller från familj, partner och riskkapitalbolag. För att säkra ekonomiskt bistånd, en omfattande verksamhet och finansiella plan måste utvecklas.
4.
Välj rätt bil-tvätt distributör, arkitekt och andra yrkesgrupper att hjälpa till att bygga din biltvätt är viktigt . Om du är osäker på ansedda proffs, välj en full-service bilvårdsprodukter distributör med ett gediget rykte som tillhandahåller handplockade, pålitliga leverantörer.

Layout och Bygg


1.

Börja webbplatslayout planer med lokal arkitekt eller ingenjör eller via leverantören av utrustningen då. Besök den lokala planläggningen och tillåter kontor för att få godkännande för planläggning, villkorad användning och tillstånd konstruktion. Träffa den valda leverantören att säkerställa att alla byggnormer och krav verktyg är upp till par. Fyll sedan Planer för tillverkning och specifikationer och lämna till staden för godkännande. Under denna process, arbeta med din utrustning återförsäljare att köpa en lämplig bilvårdsprodukter utrustning.
2.
När alla planer har godkänts och all utrustning har beställts, välj en byggentreprenör och börja bygga bilen-tvätt byggnad. Efter byggandet är klar, installera bilvårdsprodukter utrustning till tvätthall (s). Sätt på verktyg, justera utrustning korrekt och öppet.
3.
Samtidigt som det kan tyckas som en omöjlig bedrift, bygga en biltvätt är hanterbart med ordentlig planering och resurser, iakttagande av tidsfrister och begränsningar, och ett fantastiskt team av specialister för att hjälpa dra ihop allt. Att bygga en biltvätt är en utdragen och kostsam process, men avkastningen på investeringen har en enorm potential.

tips och varningar


 • bästa insats för att bygga en biltvätt är att använda en full-service bilvårdsprodukter distributör vem som har resurser och kontakter så att du får mest för pengarna.
 • bygga en biltvätt tar mycket tid, tålamod och pengar.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning tändsystemet i en Toyota Camry
  hur man byter en underhood relä i en Hyundai Santa Fe
  hur man byter en dragstång slutar Dodge Caravan
  hur man byter bakre signalljus i en Cheva corvette
  hur att sälja en bil snabbt
  hur man byter bakre signalljus i ett kvicksilver bybo
  Felsökning tändsystemet i en Saturn Vue
  hur man byter bakre signalljus i en Pontiac Bonneville
  hur man byter en styrstag slut i en Ford F-serie
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Dodge Durango