hur man byter en dragstång slutar Dodge Caravan

hur man byter en dragstång slutar Dodge Caravan

Tie länkhuvuden är inte något som är i framkant av någons sinne-utom när din Dodge Caravan vägrar att spåra direkt, även efter en justering. Den goda nyheten är att du kan byta pinnbultarna slutar på din husvagn dig själv och din mini-van återgår till sitt vanliga jag efter en anpassning Ta bort

Tie länkhuvuden


1.
Köp styrstag ändarna som är specifika för din dogen Caravan, för de varierar från modell år till årsmodell. Du vill inte att fastna med styrstag ändar som inte fungerar för ditt fordon. Ny slips länkhuvuden komma med nya saxsprintar (tror hårnålar på steroider).
2.
Använd en klack skiftnyckel för att lossa muttrarna på din husvagn, men ta inte bort framhjulen. Jack the mini-van upp, satte den på pallbockar och ta av hjulen.
3.
Rengör gängad del av dragstängerna med en stålborste och sedan tillämpa en generös mängd av penetrerande olja. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa låsmuttern som säkrar inre styrstag till yttre styrstag.
4.
Markera Dragstång position på den gängade delen med en markör eller måla .
5.
Lossa och ta bort muttern som håller fast Dragstång i styrspindeln som glider en 11/32 uttag över Dragstång slutet stud och hålla den medan du tar bort muttern med en hylsnyckel.
6.
Skilj Dragstång från styrspindeln med ett styrstag avdragare.
7.
Skruva loss Dragstång slutet, och se du räkna antalet varv det tar att göra det, och skriva det numret ner. Som sparar en massa krångel när du skruvar på ersättning Dragstång slut.

Tillbaka Tie länkhuvuden


1.
Skruva på den nya Dragstång slut, vilket gör att du gör samma antal varv som det tog att skruva den gamla (se avsnitt 1, steg 7).
2.
Sätt Dragstång änden i styrningen knoge. Dra åt muttern som håller det nu glider en 11/32 över Dragstång slutet stud och med hjälp av en RANUNKEL. Dra åt muttern till 40 fot pounds. Slip i den nya sprinten som kommer med den nya slips ände.
3.
Titta på tå inställningen på din Dodge Caravan, och justera den inre styrstag genom att vrida den, om nödvändigt. Se till att du inte vrider upp slipsen boot ände när du gör det.
4.
Använd en momentnyckel för att dra åt låsmuttern. Se till att det's 55 fot pounds.
5.
Upprepa Avsnitt ett och två för andra Dragstång slut. Sätt tillbaka på däck, dra åt muttrarna till 95 fot pounds, sedan får din Dodge Caravan anpassas
.


Relaterade artiklar


Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
Felsökning luftkonditioneringen i en Acura Integra
hur man byter de viktigaste relä i en Honda Accord
hur man byter en underhood relä i en Mazda6
hur man byter en dragstång slutar chevy lavin
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade
hur man byter en underhood relä i en Hyundai Sonata
det bästa sättet att sälja en bil
hur man byter en underhood relä i en Hyundai Santa Fe