hur man byter en dragstång slutar Chrysler Town & Country

hur man byter en dragstång slutar Chrysler Town & Country

Även din Chrysler Town Country kan kräva en viss uppmärksamhet när det inte längre låtar direkt, eller inte förbättras efter en justering. Det kan vara ett tecken på att du måste byta ut Dragstång slutar. Den goda nyheten är att detta är en uppgift en amatör mekaniker kan göra bort

Tie länkhuvuden


1.
Inköp styrstag ändarna som är specifika för din Chrysler Town Country mini-van. Tie länkhuvuden variera från årsmodell till årsmodell. Tie länkhuvuden komma med saxsprintar (tror förhärligas bobby pin) och muttrar.
2.
Lossa muttrarna på framsidan däck med en kabelsko skiftnyckel men ta inte bort däck. Hissa upp mini-van och fäst den på domkrafter, sedan ta av hjulen.
3.
Använd en stålborste att rengöra den gängade delen av dragstång, sedan rock det med mycket god, penetrerande olja. När du har gjort detta, lossa låsmuttern som säkrar inre styrstag till yttre styrstag.
4.
Markera positionen för dragstång på den gängade delen av inre dragstång med en markör eller måla.
5.
Sätt ett 11/32 uttaget på Dragstång slutet stuteri, och hålla den stilla medan du använder en hylsnyckel att ta av muttern som säkrar Dragstång i styrspindeln.
6.
Skilj Dragstång slutet och i styrspindeln med hjälp av en styrstag avdragare.
7.

Skruva loss yttre styrstag änden från inre Dragstång rack. Se till att du hålla reda på antalet varv det tar att ta bort det, och skriva det numret ner. Det kommer att hjälpa dig att installera den nya slips ände i rätt position.

Tillbaka Tie länkhuvuden


1.
Skruva den nya Dragstång änden på inre dragstång, vilket gör att du gör det samma antal varv som när du skruvat loss gamla (se avsnitt 1, steg 7).
2.
Säkra Dragstång slut på i styrspindeln. Slip ett 11/32 uttag över Dragstång slutet stud, och dra åt muttern med ett RANUNKEL och 40 fot pounds. Slip i en ny saxpinne (som kommer med slips ände).
3.
Se till tå inställningen är OK och vid behov justera genom att vrida den inre Dragstång. Var noga med att inte förvränga eller vrider slips boot ände.
4.
Använd en momentnyckel för att dra åt låsmuttern. Det bör dra åt till 55 fot pounds.
5.
Upprepa avsnitten ett och två för de andra Dragstång slut, tillbaka på hjulen och dra åt muttrarna till 95 fot pounds . Få din Chrysler Town Country anpassats.


Relaterade artiklar


hur att sälja en bil till en återförsäljare
hur att sälja en bil på nätet
varför du behöver en panträtt UTSÄTTNING att sälja en bil
hur man lagligt sälja en bil
hur att sälja en bil snabbt
hur man byter en underhood relä i en Mazda6
råd om att sälja en bil privat
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en ford explorer
hur man byter blinkers relä i en geo metro
hur man byter en underhood relä i en Hyundai Santa Fe