hur man byter en dragstång slutar Chrysler Sebring

hur man byter en dragstång slutar Chrysler Sebring

När din Chrysler Sebring är inte dess vanliga jag, och spår att den ena eller den andra kan det vara dags att byta ut Dragstång slutar. Detta gäller särskilt om det fortfarande inte låten korrekt efter en justering. Den goda nyheten är att du kan göra detta själv Ta bort

Tie ände


1.
Köp styrstag ändar som är avsedda för din Chrysler Sebring. Styrstag ändar är inte alla lika, och varierar från årsmodell till årsmodell. Se till att du får de betytt för ditt fordon. Dessa dragstång slutar komma med nya nötter eller saxsprintar (förhärligad hårnålar).
2.
Lossa muttrarna på framsidan däck med en klack skiftnyckel, sedan jack upp din bil och säkra den med pallbockar. Ta bort däcken.
3.
Använda ett öppet skruvnyckeln att lossa rattstången s låsmuttern.
4.
Rengör gängorna på dragstång eller styraxeln med stålborste och päls dem med olja som smörjer och tränger. Markera parallellstaget slutet position på styraxeln med en markör eller måla så att du kan installera den nya slips ände i rätt läge.
5.
Håll kulleden stud med nyckel medan du lossa fästmuttern med en annan.
6.
Ta ut sprinten och /eller mutter, och använda en styrstag avdragare att ta ut Dragstång. Om din Chrysler Sebring har en tätning sköld boot värme på dragstång, se till att du tar bort detta också.
7.
tag i Dragstång eller rattstången med en tång som låser när du skruva loss Dragstång slutet. Se till att du hålla reda på antalet varv det tar att göra detta och skriv numret ner. Detta hjälper dig att installera den nya slips ände i rätt position.

Tillbaka Dragstång End


1.
Skruva på den nya Dragstång änden på styrspindeln samma antal varv som det tog att skruva bort gamla. Installera parallellstaget änden i styrspindeln. Kontrollera stövlar för oavgjort länkhuvuden att se till att de inte är vridna, och rätta till dem om det behövs. Om din Chrysler Sebring har tätning sköld boot värme för dragstängerna, sätta detta tillbaka på nu.
2.
Skruva fast stuteriet ände i styrspindeln och samtidigt hålla stuteriet med ett öppet inför nyckel, dra åt muttern som håller fast det till 45 fot pounds. Sätt i en ny saxpinne, om den nya Dragstång slutet kom med en.
3.
Dra åt låsmuttern, och se till att det 55 fot pounds.
4.
Upprepa avsnitten ett och två för de andra styrstag och ersätta hjulen, dra åt muttrarna på en stjärna sätt till 100 fot pounds. Få din Chrysler Sebring anpassats.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade
om att sälja en bil
hur att sälja en bil till någon
blanketter som behövs för att sälja en bil
hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
hur privat sälja en bil
hur att sälja en bil till en annan person
Om att sälja en bil online gratis
hur man byter blinkers relä i en geo tracker
hur man byter en dragstång slutar Chevy Cobalt