hur man byter de viktigaste relä i en Honda Accord

hur man byter de viktigaste relä i en Honda Accord

Automobile designers reglera hög ström utrustning eller detta system, som förrätt eller bränslesystem, med en mindre mängd ström kontrolleras genom en serie av reläer eller omkopplare. I Honda Accords tillverkade mellan 1986 och 1997, trafikerar de viktigaste relä som "mellanhand" att hjälpa andra anordningar för kontroll av tändning och bränslesystem. Om din Accord inte startar, då du kan ha en skadad eller trasig viktigaste relä
1.
Kontrollera att problemet inte härrör från bränslepumpen, tändningen eller någon annan källa.
2 .
Koppla bort batteriet och hitta det stora reläet. Vanligtvis vilar de främsta reläet på en Honda Accord bakom instrumentbrädan till höger eller vänster om ratten samtidigt med tillgänglighet upp under instrumentbrädan eller bakom ratten tillgång eller instrumentpanelen. Det viktigaste relä skall märkas med orden "RELAY topplist MAIN. " Om du har svårt att hitta den och sedan bekräfta den exakta platsen med hjälp av tillverkarens manual för din specifika modell år.
3.
Dra viktigaste relä från dess plats. Du kan behöva skjuta undan sladdar eller anordningar eller ta bort enheter, t. ex. farthållare rutan att blockera den viktigaste stafett. Använd din spärr eller skiftnyckel för att ta bort alla skruvar och muttrar (Ratchet moturs) fästas vid en anordning för att exponera de viktigaste relä eller någon som innehar den huvudsakliga reläet på plats.
4.
Dra ur Honda Accord stafett från den huvudsakliga reläplinten, som är basen ansluten till ledningar. Tänk på att uttaget fäster reläet via en flik som låser reläet till uttaget. Utan att röra något av de ledningar, tryck in fliken för att lossa relä eller använda en fickkniv att pop reläet från uttaget basen.
5.
Pop det nya reläet i ordentligt genom försiktigt tag i reläplinten bas och skjuta reläet in i det utan att röra uttaget ledningar eller komponenter löda av reläet. Skador på ledningar s anslutning till uttaget eller till löda får uppstå om någon kommer i kontakt med händerna. Håll också i minnet att din nya reläet skall passa väl i uttaget som en lös relä kan överhettas eller orsaka smältning av ytterhöljet när nuvarande löper genom den.
6.
Vänd steg du tog för att ta bort reläet. Kom ihåg att inte bara dra åt alla skruvar och muttrar, utan också band tillsammans med dina eltejp några lösa hängande sladdar.
7.
Återanslut batteriet. Börja din bil för att bekräfta att din nya reläet fungerar.

Tips och varningar


 • Köp en "workshop" manuellt via din återförsäljare eller på nätet om din tillverkarens instruktionsbok gjorde t innehålla en fullständig ledningar schematisk, diagram eller en bild som visar var ledningar, flödet av aktuella och byta riktning placering inom Honda Accord.
 • Kontrollera dina gamla reläts lödmetall för mikroskopiska sprickor med förstoringsglas. Ofta ett relä slutar fungera eftersom en lödfog har knäckt orsakar motstånd i stafett och ett spänningsfall. Symtom på spruckna lödningar inkluderar överhettning av motorn eller ett relä som känns varm vid beröring. Genom omlödning spruckna eller slitna områden, kan du återställa en icke-arbetande relä och undvika att köpa nya delar.
 • Arbeta aldrig med det elektriska systemet utan att koppla bort batteriet först. Strömförande ledningar eller elektriska spänningsvariationer kan orsaka brännskador, smälta plast eller skada ledningar och delar.


 • Relaterade artiklar


  varför du behöver en panträtt UTSÄTTNING att sälja en bil
  Hur vet när det är dags att sälja en bil ?
  hur att sälja en bil till någon
  hur man skriver ett avtal om att sälja en bil
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Ford F-serie
  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  hur man byter blinkers relä i en geo metro
  hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
  hur att sälja en bil på nätet