hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade

hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade

Vätskan i överföringen av en Cadillac Escalade bör bytas ungefär var 50. 000 miles, men bör också kontrolleras varje gång motorolja ändras. Korrekt smörjning i överföringen garanterar fyrhjulsdrift av fordonet fungerar. Överföringen fallet är fäst på baksidan av överföringen under fordonet
1.
Höj Cadillac Escalade med en domkraft eller däck ramper om du inte kan bekvämt krypa under den. Se till att vagnen är säker på pallbockar, om du använder en domkraft, innan du arbetar under den.
2.
Frigör skölden överföringen, om din Cadillac Escalade har en. Du måste ta bort de tre bultarna som håller fast skölden överföra ärendet till fordonets ram för att ta bort den.
3.
Leta pluggar märkt "fylla" och "drain" på baksidan av överföringen. Skruva loss pluggen med en 3/8-tums hylsnyckel. Detta är en infälld kontakten, så du kommer att använda hylsnyckel utan ett uttag i änden.
4.
Använd ditt finger för att kontrollera om vätskan är under botten av fyllningen hål. Om det är, måste du lägga till vätska.
5.
Töm vätskan i stället för att fylla det, om det har gått mer än 50. 000 miles sedan den ändrades senast. Placera en avtappningskärl under överföringen avtappningspluggen innan du tar bort kontakten med hylsnyckel.
6.
tillbaka avtappningspluggen efter att vätskan är klar rinner i pannan.
7.
Fyll överföringen genom att fylla öppning med ca 1 1 /2 liter av Auto -Trak II vätska överföringen hjälp av en tratt. Byt ut pluggen.

Tips och varningar


bort
 • pluggen innan du tar bort avtappningspluggen. Om pluggen sitter fast, kommer överföringen fall ha kvar sin smörjmedel.
 • Kasta överföringen vätska på samma ställe du skulle avyttra vanlig motorolja.
 • Transfer fall vätska är lättare än oljan och därför flyter snabbare. Var redo för det att forsa ut när du tar bort avtappningspluggen.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en bränsletank på en VW Jetta
  hur du installerar en bränsletank i en VW Beetle
  hur man byter vindruta-bricka slang i en Pontiac Grand Am
  hur privat sälja en bil
  Felsökning luftkonditioneringen i en Acura Integra
  hur man installerar en bränsletank på en toyota tundra
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  hur att sälja en bil på nätet
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cadillac Escalade
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin