hur man installerar en bränsletank på en toyota tundra

hur man installerar en bränsletank på en toyota tundra

Toyota Tundra är en multi-purpose pick-up truck konstruerad för transport av last i alla storlekar, från möbler till parkanläggningar. Om du är en gör-det-självare och hitta din Toyota lastbil behöver en ny bränsletank, har du tur. Med vissa grundläggande garage märlor och lite armbåge fett kan du installera en bränsletank i din 2002 eller nyare modell Tundra med minimala komplikationer

Du behöver:.
Häverteffekt slang
. Bränsletank.
Jackstands.
Domkraft.
Träskiva.
Bränsletank.
Handdukar.
Brandsläckare.


1.
Ta av tanklocket tanken fyllmedel och stänga av bilbatteriet genom att koppla bort den negativa batteripolen. Sätt i tät slang för att tömma bränsle till bränsle behållare. Höj trunken på jackstands att komma under det. Ta bort alla bränsleledningar och slangar på eller runt bränsletanken. Sänk bränsletanken till marken med en domkraft.
2.
Höj ersättningen bränsletanken upp under Tundra är baksätet med domkraft. Använd en platt planka för att stödja tanken tills du installerar den på plats. Anslut bränslepump /bränsle sändande enheten elkontakt på toppen av tanken.
3.
Fäst bränslet sändande enheten klipp ledningsnätet till slutet av den elektriska kontakten. Anslut slangen bränsletillförseln, bränslet returslangen och avdunstning slangen till tanken fronten. Kontrollera att slangarna inte är böjda på något sätt. Byt ut slangar om du inte kan få någon av dem tillbaka på din tank.
4.
Ersätta både de bränsleångor slangen och bränsle påfyllningshalsen tillbaka slangen på bränsletanken . När dessa slangar är fast installerade, fylla din tank med tillräckligt med gas för att provköra bilen. Häll bränsle noggrant för att inte spilla bränsle utanför tanken.
5.
Aktivera ditt bilbatteri genom att koppla in den negativa batteripolen kabel på den. Återställ bränsletrycket genom att täcka över bränsletank med tanklocket. Sätt en stor handduk under bilen för att fånga eventuella bränsleläckage från tanken. För att vara säker, använd två handdukar i stället för en i händelse av en omfattande bränsleläckage.
6.
bort handduken från under bilen för att se om något bränsle läckte ut det. Titta under bilen dig själv att undersöka tanken och ledningar noggrant. Om allt ser bra ut, slå på bilen och låt motorn gå. Ta en tur runt kvarteret eller köra en sammanfattning ärende när allt är i funktionsdugligt skick.

Tips och varningar


 • Håll en brandsläckare inom räckhåll vid en brand bryter ut i din arbetsyta. Förvara inte din bränsletank eller i närheten av något lättantändligt.


 • Relaterade artiklar


  hur man lagligt sälja en bil
  Hur sälja en bil ?
  Om att sälja en bil online gratis
  hur privat sälja en bil
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt i Oregon
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
  varför du behöver en panträtt UTSÄTTNING att sälja en bil
  hur du ställer in ett konkurrenskraftigt pris att sälja en bil
  hur att sälja en bil till en återförsäljare