hur du installerar en bränsletank i en VW Beetle

hur du installerar en bränsletank i en VW Beetle

Sedan slutet av 1930-talet har VW Beetle utvecklats från en bit av den tyska kulturen till en internationell måste-ha på vägen. Installera en bränsletank på din Beetle kräver tålamod, mekanisk kunskap och en förståelse för hur en VW fungerar. Lär dig allt du kan om din bil, och du kan installera en ny tank till en 1998 till 2000 Beetle samt en nuvarande modellen

Du behöver:.
Bränslebehållaren
. Häverteffekt kit.
Domkraft.
Träskiva.
Wrench.
Skruvmejsel.
Tratt.


1.
Ta av tanklocket tanken fyllmedel att minska trycket på den befintliga tanken. Ta bort kabeln från batteriets minuspol, ta sedan bort den bakre sittdynan för att komma åt bränsletanken. Töm ut kvarvarande bränsle innan du drar ut någon kabeldragning bränsletanken och ta bort remmarna bränsletanken. Använd en domkraft för att sänka tanken på en platt träskiva.
2.
Ta din tank ersättande bränsle och placera den under baksidan av Beetle's stam. Sätt banden bränsletanken på plats igen. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna bränsle bandet så mycket som möjligt. Kontrollera också att banden att kontrollera att allting är på rätt plats.
3.
Fäst ångan linjen till påfyllningshalsen slangklämma. Använd en skruvmejsel för att sätta tillbaka framskärm stag under bilens bakre. Placera EVAP slangen utanför brace och återkoppla den till den bakre kapseln. Återställ bränsle-och returledning på kroppen av den nya bränsletanken.
4.
Sätt tillbaka ventilen och bränsle slangar tanken spackel runt bränsletanken. Dra åt bultarna och slangklämmor på både och bifoga bränsletanken värmeskölden täcka. Börja sätta ditt baksätet tillbaka tillsammans innan du fyller din nya bränsletanken med bensin igen.
5.
Öppna din bränslebehållare och sätta en tratt i tanklocket. Häll gasen långsamt i tanken tills behållaren är tom. Få in i din VW Beetle och starta bilen och kontrollera att allt går bra. Låt motorn gå några minuter innan du tar något resor

tips och varningar


 • inte sugs gas ut ur din bränsletank med munnen, det är giftiga. Använd en tät kit för att ta bort gas från din tank.


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  hur du installerar en bränsletank i en VW Beetle
  hur att sälja en bil snabbt
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  det bästa sättet att sälja en bil
  hur att sälja en bil som metallskrot
  råd om att sälja en bil privat
  blanketter som behövs för att sälja en bil
  om att sälja en bil
  Hur vet när det är dags att sälja en bil ?