blanketter som behövs för att sälja en bil

blanketter som behövs för att sälja en bil

Med ordentlig forskning och förberedelser, kan du sälja din bil själv . Samla all nödvändig dokumentation före den officiella överföring av ett fordon, och se till att alla nödvändiga formulär är undertecknat och daterat korrekt för att förhindra framtida problem orsakade av den nya köparen , t. ex. trafik biljetter eller olyckor . Se till att kolla med din lokala motorfordon kontor som varierar enligt stat

fordon avdelning

Certifiering av avdelning är lagligt bevis på ägande och bör överföras till köparen . Se alla lien innehavare har tagits bort .

Bill of Sale

En Bill of Sale inkluderar fordonets år , märke och modell , köparens och säljarens namn och underskrifter , Vehicle Identification Number (VIN ) , köpeskilling och vägmätare läsning . Du måste fylla i detta formulär för att lagligt överföra rättigheter av fordonet till köparen .

Smog och Utsläpp Certifiering

I ett försök att upprätthålla rena luften, vissa stater kräver säljarna att ge smog och utsläpp kontroller av fordon som uppfyller vissa förhållanden, ofta baserad på år , märke och modell .

Kallelse till fordon som säljs

Meddelande om fordon som säljs krävs i vissa stater och erbjuder ett skydd tills överföringen av äganderätten är klar .

fordon historia rapport

köpa ett fordon Historia rapport att uppvisa en goda meriter för underhåll och reparationer och förhandla fram ett bättre pris för din bil .


Relaterade artiklar


hur att sälja en bil till en annan person
hur att sälja en bil till någon
hur att sälja en bil snabbt i Oregon
Hur sälja en bil ?
hur att sälja en bil snabbt
hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
tips för att sälja en bil privat
Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
hur att sälja en bil på nätet