Hur vet när det är dags att sälja en bil ?

Hur vet när det är dags att sälja en bil ?

Bilen är ofta erkända som den enskilt största uppfinningen av 20 -talet . Människor ger så mycket värde i sina bilar ofta kör dem i marken och sedan försöker sälja dem väl förbi sin tid . Vänta inte för länge med att sälja din bil , lära sig när hon är redo att gå
1 .
Hitta Kelley Blue Book Value . Kelley håller detaljhandeln värde för alla bilar av märke, modell och år . Sajter som e-Bay , Craigslist , och även komma kan ge dig en god uppfattning vilka bilar som din säljer för . Vid fastställandet av värdet , göra en ärlig bedömning av hur väl du har hållit upp kvaliteten på fordonet . Du vet hur ofta har ni låtit bilen för att åka över 3. 000 miles innan oljebyte , och hur bleka färgen jobb är , eller om interiören har betydande skada. Allt detta minskar värdet på bilen.
2 .
Tänk reparations -och underhållskostnader. Om ett behov reparation kommer att kosta mer än detaljhandelspriset värdet på bilen , är detta en bra indikator på att du ska sälja fordonet , i motsats till att betala för reparation eller underhåll.
3 .
anser att de nuvarande gaspriserna . Med den snabba svängningarna i priserna på gas , om du har en gas guzzler , skulle kostnaden för gas under loppet av ett år överväger vad du spenderar för en mer bränslesnåla inbyte . Dessutom, om du kör en SUV skulle det vara logiskt att sälja den under en tid då priset på gas sjunker .
4 .
Notera eventuella tidsfrister för underhåll . T. ex. vissa stater kräver emissionsprovning , det är en reparation som kan kosta upp till tusentals dollar för att reparera , men är inte skadligt för bilens funktionalitet . Om du har en reparation tidsfrist som krävs enligt lagstiftningen genom nationell lag, kan det vara billigare att sälja bilen före .

tips och varningar


 • Om du har redan väntat för länge med att sälja din bil , har du fortfarande alternativ . I huvudsak alla läge du kan skrota din bil och ta emot minst 300 dollar för det . Det finns också möjlighet att sälja dina skräp bil i Mexiko . Nu när det nordamerikanska frihandelsavtalet har passerat , har sälja skräp bilar i Mexiko blivit en viktig inkomstkälla för många amerikanska medborgare som vill sälja bilar som de annars skulle skrot .


 • Relaterade artiklar


  Hur vet när det är dags att sälja en bil ?
  tips för att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
  hur att sälja en bil på nätet
  hur privat sälja en bil
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt
  Hur sälja en bil ?
  hur man lagligt sälja en bil