hur att sälja en bil till en återförsäljare

hur att sälja en bil till en återförsäljare

Gäller att sälja en bil finns det två huvudsakliga sätt att göra det : sälja den privat på egen hand eller sälja den till en återförsäljare. Det andra alternativet är oftast mindre stressigt eftersom dealern gör det mesta av arbetet . Ändå tar det fortfarande lite ansträngning från din sida . Att sälja en bil till en återförsäljare , måste du besöka så många återförsäljare som möjligt och gå igenom en bedömning process
1 .
köpa eller låna en guide bil värde som " NADA "eller " Kelly Blue Book " och leta efter andrahandsvärde av din bil . Det finns vissa återförsäljare som försöker erbjuda betydligt mindre än bilen är faktiskt värt , så du behöver veta det exakta värdet .
2 .
Besök varje bilaffär i ditt område och tala direkt med någon i personalen. Fråga om försäljning och inbyten av begagnade bilar och se vad deras individuella politik är som den förändras från plats till plats.
3 .
genomgå en bedömning vid varje återförsäljare, men se att berätta den återförsäljare som du vill ha deras åsikt innan du samtycker till en försäljning. Given kommer brukar göra en bedömning av fordonet innan de berätta det pris de ska betala . Om det finns några problem , kommer återförsäljaren erbjuder ofta mycket mindre .
4 .
Jämför priserna som erbjuds av olika försäljare. Ju fler återförsäljare du besöker , desto mer priser kommer du att erbjudas . Du bör titta på var och en innan beslut fattas .
5 .
avslöja problem med bilen och sedan gå med på en försäljning. Se till att du får allt skriftligt och sedan logga affären med generalagenten. När du underteckna avtalet , är bilen såld.

tips och varningar


 • Lyssna på radio och läsa tidningen annonser varje vecka .
 • Om du döljer något problem med bilen-och dealern upptäcker problemet-de kan medföra att hantera enligt lagstiftningen i de flesta stater . Ha detta i åtanke om du känner till några motor problem eller andra problem med bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil som metallskrot
  hur man lagligt sälja en bil
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  tips för att sälja en bil privat
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil till någon
  hur du ställer in ett konkurrenskraftigt pris att sälja en bil