hur att sälja en bil snabbt

hur att sälja en bil snabbt

Om priset på gas har ner dig, kanske du funderar på att köpa en ny, mer bränslesnål bil som hjälper dig att spara så mycket pengar på pumpen som möjligt . Medan du kunde byta din gamla bil in på en ny , kanske du vill försöka sälja det på egen hand först . För att sälja en bil snabbt , måste du pris det rätt , marknadsföra den väl och tänka som en köpare

Du behöver : .
oinskränkt äganderätt till bilen
Tillgång till Internet.
Digitalkamera.
Vitt papper.
Skrivaren .


1 .
Hitta den blå boken värdet på bilen och pris det därefter . Att sälja en bil snabbt , måste du pris det på eller under bilens verkliga marknadsvärde för ditt område . Se länken Resurser nedan för att hitta bilens Blue Book värde till pris det rätt .
2 .
Lista bilen för försäljning på fri sekretessbelagda webbplatser . Många bilköpare börjar sitt sökande efter en ny eller begagnad bil online . Sök efter sekretessbelagda webbplatser som tillgodoser till ditt område och lista bilen på så många som möjligt av dem . Var noga med att inkludera år , märke och modell på bilen och några fotografier för att locka köpare .
3 .
Placera en " Till Salu "-skylt på bilen och köra runt stan . Om andra ser dig köra , du skickar meddelandet att bilen är i gott skick . Var noga med att ange ditt telefonnummer och bilens försäljningspris för att stimulera förfrågningar från köpare .
4 .
göra flyers för att marknadsföra bilen och placera dem i lokala livsmedelsbutiker och närbutiker . En färgglad produktbladet som innehåller ett fotografi på bilen , året , märke, modell , ett telefonnummer och bilens försäljningspris kommer att fånga uppmärksamheten hos köparna.
5 .
Var tillgänglig för att visa bilen och låta andra testköra den på kvällar och helger att sälja en bil snabbt . Köparna kommer att vilja se bilen efter jobbet eller skolan , och på deras lediga dagar när det passar dem . Om du är otillgänglig under dessa tider , kan det försena försäljningen . Se till att det finns alltid någon tillgänglig för att besvara frågor från köpare och visa upp bilen när du inte kommer att vara hemma.

tips och varningar


 • Se du har en klar titel att sälja din bil innan du lista det till försäljning.
 • Lista din bil till salu i bil klassificeras tidningar .
 • Har bilens titel , Extra nycklar , och register tjänsten tillgänglig för när du hittar rätt köpare .
 • Se till att din bil är ren inifrån och ut för att göra det mer tilltalande för köparna .


 • Relaterade artiklar


  hur att sälja en bil på nätet
  tips för att sälja en bil privat
  hur att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
  hur man lagligt sälja en bil
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur att sälja en bil snabbt
  hur att sälja en bil snabbt