hur att sälja en bil snabbt

hur att sälja en bil snabbt

Bilförsäljningen händer hela tiden . Bilar flytta ganska snabbt igenom på konsumentmarknaden , och att få vara med i leken kan inte vara enklare . Med intåget av webbsidor som tillgodoser försäljning -för- ägare , kan du lista , källa och hitta en köpare inom en begränsad tidsperiod


 

Du behöver : .
bil, fordon titel
 


1 .
Bestäm den blå boken fordonets värde . Granska länken i avsnittet Resurser för Kelly Blue Book online . Om du är ute efter att göra en vinst , måste du lägga upp en annons betona de positiva attribut av fordonet . Positiva delar av fordonet kommer att behöva nämnas alltid, men speciellt om du funderar på att göra en anständig vinst på bilen . Gör de reparationer eller förbättringar du har skjutit upp att få bilen i bästa fysiska form som möjligt innan du säljer den .
2 .
Forskning olika klassificeras försäljningsställen . Online -webbplatser fungerar mycket bra , men det gör tidningen och konsument fordon annonser . Granska länkarna i avsnittet Resurser för ett par välrenommerade källor . Du måste betala för tryckta annonser , men fördelen är att du ska nå dina lokala samhället-människor som är mest benägna att köpa bilen . Kontakta återförsäljare i ditt område-vissa tillåter privatpersoner att publicera både annonser och fordon på partiet för en avgift . Detta kommer att få din bil in i ögonen på dem som redan letar efter en bil .
3 .
betona din avsikt att sälja bilen snabbt . I annonsen , markera attraktiva element för fordonet . Några goda exempel är : bra gas körsträcka , lyx alternativ ( moonroof , satellitradio ) , några nya uppgraderingar ( nya bromsar , däck , stereo ) , renlighet , låg körsträcka , och lås makt och fönster . Sådana poster kommer att uppmärksamma potentiella köpare .
4 .
Var beredd att förhandla med alla intresserade köpare. Om ditt slutresultat verkligen fart , bör du inte vara stängd för all förhandlingar . Nöja sig med mindre , men ta inte en enorm förlust på bilen som du kommer att göra dig själv en otjänst . Ha ett öppet sinne för alla anbud och slutligen acceptera ett erbjudande inom din tidsram .
5 .
Berätta för vänner och familj om din avsikt att sälja din bil snabbt . Att sprida en buzz-särskilt i ditt eget nätverk-alltid bidrar till att väcka uppmärksamhet. Likaså berätta medarbetare och hänga annonser på ditt kontor eller arbetsplats . Människor är ofta mer benägna att köpa från någon de känner än från en främling i en annons .
 Relaterade artiklar


hur att sälja en bil snabbt
hur att sälja en bil till en återförsäljare
hur att sälja en bil snabbt
hur att sälja en bil snabbt
hur att sälja en bil till någon
hur man lagligt sälja en bil
Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
hur att sälja en bil på nätet
hur att sälja en bil på nätet
hur du ställer in ett konkurrenskraftigt pris att sälja en bil