Hur får du din bil subs att låta bra i bakluckan?

Hur får du din bil subs att låta bra i bakluckan?

Installerar en subwoofer i bakluckan på bilen kommer att kraftigt öka volymen och ljudkvaliteten på stereo. Men när felaktigt installerade kan en subwoofer göra skramlande ljud och har dålig ljudkvalitet. Var noga med att köpa en högkvalitativ kit förstärkare ledningar och en kraftig subwoofer låda. En dåligt byggd baslåda kan resultera i dålig ljudkvalitet. Inrättande av en subwoofer i bakluckan på bilen bör ta mindre än 30 minuter

Du behöver:.
Subwoofer
Subwoofer rutan.
Förstärkare.
Skruvmejsel.
1.
5-tums skruv.
Högtalarkabel.


1.
Fäst subwoofer till subwoofern rutan med hjälp av en skruvmejsel och skruvar. Om någon skruvar saknas eller om de inte tätt fast, kan subwoofern skramla och har låg ljudkvalitet.
2.
Placera subwoofern rutan på en plan yta i bagageutrymmet. Om rutan placeras på en hög av kläder eller andra föremål kan det orsaka ett rasslande ljud. Lådan kan också falla omkull och skada subwoofern. Se också till att det inte finns något i bakluckan som kan glida runt och träffa subwoofern.
3.
Face subwoofern mot den bakre stötfångaren på bilen. Detta kommer att öka klarhet i ljudet av musiken som spelas.
4.
Fäst en förstärkare som har en effekt rekommenderas av subwoofern tillverkaren. Förstärkare som övermannade kan skada subwoofern. Förstärkare som är underdimensionerad kommer att resultera i dålig ljudkvalitet, låg volym och kan också skada subwoofern. Anslut högtalarkabeln från utgången på förstärkaren till terminalen kopp subwooferbox. Terminalen Cup är en anslutningspunkt mellan insidan av baslåda till utsidan.
5.
Wire subwoofern med en lämplig mätare tråd. Mer kraftfulla subwoofern och kombinationer förstärkare kräver en tjockare wire gauge högtalare. Installera för litet av en tråd kan resultera i en förlust av makt till subwoofern och tvinga den att prestera på en låg nivå.


Relaterade artiklar


hur man installerar en automatisk larm
hur avkodning ledningar bilradio 101
Dragkrok vs RODERHAKE dragkrok
hur du ansluter en stereo i en bil
hur du tar bort en stereo från en 2000 Toyota Tacoma
hur man installerar en bilstereo i en 1993 Thunderbird
hur att uppgradera prestanda på en 1988 Nissan Sentra XE
hur man installerar en Toyota radio
hur man installerar högtalare i de inre dörrpanelerna av ett 2000 Durango
problem med underdrive trissa uppsättningar