hur man tråd en aw122n sub till en Audiobahn a8000t amp

hur man tråd en aw122n sub till en Audiobahn a8000t amp

Installerar en subwoofer i bilen kan förbättra ljudkvaliteten och öka volymen på stereon avsevärt. Subwoofers avger lågfrekventa ljud som vanlig bil högtalare inte kan. Alla subwoofers måste använda förstärkare eftersom stereoanläggning inte tillräckligt hög effekt. Den Audiobahn AW122N subwoofer och Audiobahn A8000T förstärkare kan kopplas samman lätt, det tar mindre än 30 minuter att

Du behöver:
Audiobahn AW122N subwoofer
. . Audiobahn A8000T förstärkare.
Högtalarkabel.
Avbitartång.
Kabelskalare.
Skruvmejsel.
1.
5-tums skruvar.
Subwoofer rutan.


1.
Klipp högtalarkabeln i två 2-fot långa segment och remsor bort 1 /2 tum av gummi slida från varje ände Högtalarkablarna består av två enskilda trådar inom en slida, vara säker på att skala varje kabel
2
Anslut ena änden av högtalarkabeln till terminalen koppen sitter på insidan av subwooferbox. . . Anslut den andra änden av högtalarkabeln till terminalerna på subwoofern. Se till att ansluta en kabel till den positiva terminalerna. Anslut den andra kabeln till den negativa terminaler.
3.
Placera subwoofern i subwoofern och skruva fast den med skruvarna. Magneten slutet av subwoofern bör ansiktet i rutan, medan konen ansikten utanför.
4.
Anslut den andra kabeln segmentet till terminalen kopp på utsidan av baslåda. Anslut den andra änden av sladden till högtalaren terminalen på förstärkaren. Var noga med att ansluta en av kablarna till enda positiva terminaler och den andra kabeln till den negativa terminaler.


Relaterade artiklar


fordon kamera installation
hur man installerar en 2001 Honda Civic stereo
Porsche Cayenne S med dubbla avgassystem tips
hur man byter bakre högtalarna på en Chrysler Fifth Avenue
hur du spelar musik på ett Bluetooth-bilstereo
hur du tar bort radion en 2000 Honda Odyssey
Hur konvertera hjulbultar
hur man installerar en främre fjäderben bar på en MK3 supra
hur man programmerar en Astro universell öppnare
hur du tar bort stereon från en 1991 toyota corolla