hur du ansluter en pionjär bilstereo remotekabel

hur du ansluter en pionjär bilstereo remotekabel

Fjärrkontrollen tråd av en Pioneer bilstereo enhet används för att ansluta stereoanläggning till en förstärkare. Förstärkare är ofta läggs till bilens ljudsystem för att ge extra kraft till högtalare och subwoofers. Remote ledningar ingår i kit förstärkare ledningar eller kan köpas individuellt. Installera en remotekabel är en enkel uppgift som bör ta minst 30 minuter

Du behöver:.
Remotekabel
Kabelskalare.
Avbitartång.
Eltejp.
Skruvmejsel.


1.
Strip bort en centimeter av gummi slida från ena änden av remotekabel med Avisoleringstänger. Bifoga därför till fjärr wireterminalen på din förstärkare. De flesta förstärkare har en skruv som håller kabeln på plats.
2.
Kör remotekabeln från förstärkaren till Pioneer bilstereo enhet. I nästan samtliga fall förstärkare installeras i bakluckan på en bil. Tråden måste ormade genom att passagerarutrymmet i bilen och ska monteras under dörrtröskel och matta. Även om varje bil är olika, är det oftast möjligt att dra bort dörrtröskel och kör tråd under.
3.
Klipp fjärrkontrollen kabel till rätt längd för din bil och skala av ungefär en centimeter av slida från slutet. Anslut denna utgång till kabelnätet av stereoanläggning genom att vrida ihop kabeln som kommer från ledningsnätet och fjärrkontrollen tråd. Täck tråd med eltejp. Kabelnätet ligger bakom stereoanläggning. Även om varje bil är olika, kan kabelnätet nås genom att skruva en del av instrumentbrädan i bilen och dra ut stereoanläggning.


Relaterade artiklar


hur du installerar en radio i en ’95 Honda Civic
hur du tar bort den främre stötfångaren från en 2003 chevy 1500
hur man tråd en DVC bashögtalare till en serie
hur man installerar GMC fotsteg
drevdrivning timing nackdelar
2002 ford focus: radioinstallation
hur man installerar en bilstereo i en 1993 chevy
hur du tar bort radion i en 2000 Ford F150
hur du installerar en radio i en Dodge Dakota
hur airbrush måla bilar