hur man installerar en DVD-spelare däck

hur man installerar en DVD-spelare däck

Installera en DVD-spelare däck liknar installera en bilradio eller en CD-spelare. Den största skillnaden är att eftersom tekniken har blivit mer avancerade har ledningar och anslutningar ökade. Det är nu möjligt att ansluta flera ryggstödet videoskärmar, subwoofers och externa insatsvaror som satellitradio och musikspelare (MP3-spelare). Utgångspunkten har dock inte har verkligen förändrats --- enheten glider in i instrumentbrädan med hjälp av en hylsa, och alla anslutningar är gjorda

Du behöver:.
DVD-spelare däck.
Monteringssats.
Perforerade stanna.


1.
Ta en titt på baksidan av DVD-spelaren. I centrum bör du se en bult hål. Detta är för fästbulten. Runt baksidan av dvd däck ser du elektriska terminaler för kablagen att sättas in. De kommer sannolikt att vara grupperade. Det kommer att finnas en grupp för tillbehör såsom externa skärmar, en grupp för högtalare, en antenn jack, och en grupp för el och omkoppling --- som strömförsörjning och höja och sänka antennen.
2.
Skjut fästbulten i bulthålet du identifierat. Om det finns en gummi kudde i kit, lägga till den.
3.
Gör de elektriska anslutningarna. Den svarta kabeln är en grund och bör skruva till bilens chassi. Den gula är för att kringgå tändningslåset, så det borde gå till FN-switchade säkringsplinten. Rött är påslagen, så det går till tillbehöret sidan av säkringsplinten.
4.
Anslut alla tillbehör som en effekt antenn (blå) och andra leksaker som extra skärmar. Följ instruktionerna som följer med tillbehör.
5.
Montera DVD-spelaren däcket till satsen. DVD-spelaren huvudenheten går i ärmen. Trim plattan fungerar som snickare för bindestreck och monterade däck och kit. Använd böjbar flikar att hålla hylsan till DVD-spelaren däck. Skjut allt i streck, och bakifrån, skruv monteringsbulten till en böjbar perforerad vistelse. Använd en självgängande skruv att skruva staget till brand väggen.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en 2000 Jetta
HHO konvertering
hur man får Focus RS delar för en fokusering SVT
hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 91 honda
hur man byter fälgar på en ’92 dodge stealth
hur man programmerar en fjärrstyrning fjärrkontroll för en yaris
hur man använder ett 12-volts batteri för att köra apparater
hur man wire en kicker CVR 8
hur man tråd en bil amp mätare
hur du ansluter en Rockford Fosgate kondensator