hur man installerar en förstärkare i en 2001 chevy pickup

hur man installerar en förstärkare i en 2001 chevy pickup

Chevy pickup 2001 ägare har flera alternativ i sin strävan att skapa en mer kraftfull stereoanläggning. Högtalarna i dörrpaneler kan bytas för högtalare som kan hantera en starkare signal och ger en klarare ljud kan stereo däck ersättas med en enhet som producerar en mer potent signal till högtalarna och en subwoofer kan installeras för att ge basen av avgörande betydelse för en väl avrundad ljudsystem. Alla och alla dessa förändringar kan vara mycket stöd genom tillägg av en eftermarknad förstärkare. En förstärkare kommer att öka signal att ge mer volym och en tydligare klingande stereo

Du behöver:. .
10 mm nyckel
Förstärkare kabelsats.
Kabelstam adapter.
Förstärkare.
Distanser.
Högtalarkabel.
Phillips skruvmejsel.


1.
Lyft huven på pickup och lossa klämmorna på båda batterikablarna med nyckeln. Ta bort den negativa batterikabeln och ställ den åt sidan. Sätt förstärkaren Kopplingsplint kit ringen på pluskabeln och dra åt klämman med nyckeln.
2.
Fäst den blå strömkabeln från förstärkaren satsen på ringkontakt och mata kabeln genom brandväggen och in i kabin Chevy lastbilen. Flytta till fordonets insida.
3.
Ta instrumentbrädan panel i hörnet ovanför förarsidan ventiler och dra panelen från instrumentbrädan. Flytta händerna över instrumentbrädan och dra panelen från instrumentbrädan tills den är helt fri från instrumentbrädan.
4.
Dra de två spakarna på ömse sidor om stereon för att utlösa stereo från fästet.
5.
Dra stereo från dockningsstationen och koppla bort kablar anslutna till radions baksida. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter och anslut adaptern leder till uttagen på baksidan av radion.
6.
Anslut patchkablar från förstärkaren satsen i motsvarande leder av kabelnätet sedan mata kablarna genom baksidan av stereon dockan i golvet på lastbilen.
7.
Placera stereo tillbaka i stereo dockan och höja spaken på antingen sida för att säkra enheten i fästet.
8.
Placera instrumentbrädan på instrumentbrädan och tryck längs omkretsen att knäppa panelen på instrumentbrädan.
9.
Lägg förstärkaren under stolen. Placera distanser under hörnen på förstärkaren för ventilation.
10.
Kör patchkablar från golvet på passagerarsidan till förstärkaren. Anslut patchkablar i rätt uttag på förstärkaren.
11.
Kör strömkabeln från förarsidan golv till förstärkaren och anslut den till uttaget märkt "Power" på förstärkare.
12.
Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Fäst en jordkabel till en bult på spåret av sätet. Varje bult eller skruv anslutas direkt till ramen av lastbilen kommer att ge lämplig jordning.
13.
Anslut högtalarkablar till förstärkaren och kör dem till den plats de högtalare du vill förstärka .
14.
Bänd högtalaren locket från dörren och ta bort skruvarna i ytterkanten av högtalaren med en Phillips skruvmejsel. Dra talaren från dörren och koppla loss kablar från baksidan. Anslut högtalarkablarna från förstärkaren in i ingångarna på baksidan av högtalarna sedan återvända högtalarna till sin docka. Byt ut skruvarna i ytterkanten av talarna och knäpp talaren täcker på dörrarna för hand. Flytta till motorrummet.
15.
Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på Chevy lastbilens negativa batteripolen post. Dra åt klämman till posten med nyckeln. Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa en Cummins bränslepump
hur man programmerar en 2001 Camry är fjärrstyrning fjärrkontroll
hur du tar bort C-10 kontrollgrupperna
hur du ansluter ljus släpvagn markör
instruktioner om du ansluter ett system bilstereo
hemmagjord HHO generator & mesh separator
hur du tar bort en 1995 radio ford lastbil
hur man programmerar en Saab fjärrsändare
smidda vs gjutna aluminiumhjul
hur du tar bort radion på en 2000 Lexus LS 400