hur man installerar en amp i en fabrik stereo

hur man installerar en amp i en fabrik stereo

Factory bilstereoapparater ger vanligen en tillräcklig signalstyrka för att driva arrangemanget beståndet högtalare i bilen. Signalen kan bli utspädda när eftermarknaden högtalarna är med i systemet eller när en subwoofer till. Att leverera rätt nivå signalstyrka att göra det mesta av stereo komponenter kan en bilägare lägga till en förstärkare till sin fordonets stereoanläggning. Lägga till en förstärkare kräver att peka på bilens batteri för att driva förstärkaren. Köpa en förstärkare kabelsats och verktyg för att ansluta förstärkaren till din fabrik bilstereo.

Du behöver:
skiftnyckel eller tång
. Förstärkare kabelsats.
Distanserna (tillval).


1.
Ta bort jordkabel från fordonets negativa batterikabel med en skiftnyckel eller en uppsättning tång. Lossa klämman på den positiva batterikabeln placera förstärkaren ringkontakt på pluskabeln inlägget och dra åt klämman för att säkra ringkontakt till terminalen.
2.
Ta bort säkringen från ringen terminalen och ansluta den blåa ledningen strömförsörjning från satsen till slutet av ringen terminalen.
3.
Mata strömkabeln från motorrummet, men brandväggen av fordonet och i insidan av fordonet. Följ annan makt kablar på insidan av fordonet.
4.
Ta fabriken stereo från stereo montering docka av fordonet. Anslut patch kablar från förstärkaren kabelsats till motsvarande uttag på stereons baksida. Foder kablarna från stereon, bakom stereon montering dockan sedan ner till golvet på fordonet bakom instrumentbrädan.
5.
tillbaka beståndet stereo i streck enligt din fordonets reparationshandbok.
6.
Placera förstärkaren i bagageutrymmet, bakre bagageutrymmet eller under ett säte. Placera distanser under amp om du monterar enheten under ett säte. Distanserna blir en viktig ventilation och förhindra att förstärkaren överhettas.
7.
Lägg lagningsstycket kablar och strömkabeln på motsatta sidor av fordonet till förstärkaren plats.

8.
Anslut kablar från batteriet till ineffekt på förstärkaren. Anslut patchkablar till signalen uttag på förstärkaren. Anslut jordningskabel från förstärkaren satsen till förstärkaren och en bult eller skruv nära förstärkaren.
9.
Placera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt med skiftnyckeln . Placera säkringen in i ringen terminalen och nära bilens huva.


Relaterade artiklar


historia radarvarnare
hur man installerar XM in i en Cadillac SRX
hur man installerar efter ljus marknaden svans
Hur uppgraderar man en Toyota GPS?
hur man programmerar en 2-knapp Keyless post för en 1997 toyota 4 löpare
hur du lägger hästkrafter på din bil utan att sänka din mpg
hur du redigerar en Dodge Durango
gör det själv avgaser rubriker
hur du ansluter en rpm mätare
bildäck köpa tips