hur man ansluter en subwoofer till en fabrik stereo

hur man ansluter en subwoofer till en fabrik stereo

Factory stereoanläggningar kommer ofta med en mängd talare är färre än sex. Placeringen av beståndet högtalarna är vanligt i dörrpaneler, den bakre däck på fordonet, och ibland i instrumentpanelen. Storleken på högtalarna i den gemensamma platser gör tillhandahåller bas från ditt ljudsystem en utmaning. Subwoofers är större högtalare som kan ge djupare toner av musik för att skapa en väl avrundad stereo. Montera subwoofer i bagageutrymmet eller bakre bagageutrymmet av din bil och ansluta den till din stereo fabrik för en mer komplett klingande bilens ljudsystem.
1.
Ta bort jordkabel från fordonets negativa batterikabel post. Använd en skiftnyckel för att lossa kabeln klämma ur den negativa polen.
2.
Anslut ringkontakt från förstärkaren kabelsats till pluskabeln på batteriet. Anslut den blå kabeln ur satsen till ringen terminalen och mata den genom brandväggen, i kabinen på fordonet.
3.
Ta fabriken stereo från bryggan i fordonets bindestreck. Konsultera reparationshandbok för exakta instruktioner för borttagning för ditt fordon.
4.
Anslut kablarna förstärkaren lapp i uttagen på baksidan av fabriken stereo. Använd en Adapterkablage om stereon är inte kompatibel med förstärkare kabeldragning.
5.
Tillbaka stereon i montering docka av fordonet.
6.
Kör
plåstret kablar från stereo, genom baksidan av stereon docka, ner till golvet av fordonet.
7.
Kör patchkablar och nätsladd till platsen för subwoofern. Anslut nätsladden till lämpligt uttag på sub. Anslut patch kablar till signalingångar på subwoofern. Återgå till batteriet.
8.
Placera jordkabel till den negativa terminalen bly på batteriet och dra åt klämman med nyckeln.


Relaterade artiklar


hur du tar bort stereon från en 2003 Honda Civic
hur man installerar en bilstereo i en 1994 S10
hur du ansluter en subwoofer till en bilstereo
hur du ställer in en XM redo radio i en bil
idéer för personliga registreringsskyltar för sjuksköterskor
hur du ansluter en varvräknare på en 1967 mustang
däck fälg skada
hur man programmerar en garageportöppnare för en 2003 BMW
hur man installerar en eftermarknad ratten
hur du installerar en radio i en Ford F-150