hur man ansluter en effekt antennen från bilen till en dvd-spelare

hur man ansluter en effekt antennen från bilen till en dvd-spelare

En i bilen DVD-spelare däck kan fungera som kontrollpanelen för alla dina underhållning i bilen. Huvudenheten som installeras på det begränsade utrymme facket även emot AM /FM-sändningar. Teleskoprörelse makt antenner höjs och sänks med en omkopplare på DVD-spelaren. Antennen är endast ställts när utrustningen används. Antennen sänks igen när utrustningen är avstängd eller bilen är parkerad obesatt. Detta system reducerar risken antennen kommer att skadas genom skadegörelse eller olycka. Teleskoprörelse makt antenner används inte för att integrera med satellit-radio eller mobiltelefoner, det finns nyare högteknologiska antenner som används med dessa enheter.

Du behöver:
kabelkontakter


1
Anslut den blåa kabeln från DVD-spelarens ledningsnätet till makten antennens strömbrytarkabeln anslutning. . . Använd en stålborste kontakt. Det är värt att minnas att en makt antennens strömbrytarkabeln ledaren är alltid blå.
2.
Anslut den tjocka svarta kabeln från antennen till antennen i uttaget på DVD-spelaren. Detta uttag är ofta märkt "ANT IN". Det är det enda uttaget på DVD-spelaren att den tjocka antennkabeln passar. Koppla in den i.
3.
Anslut den röda strömkabeln från antennen till fordonets säkringsplinten. Använd en stålborste kontakt.
4.
Anslut den tunna svarta kabeln från antennen till bilens kaross. De tunna svarta kabeln är marken. Antennen fungerar inte om du hoppa över detta steg. Använd självgängande skruven som håller bandet på bilens kaross.


Relaterade artiklar


hur man installerar en eftermarknad ratten
hur man installerar en iPod i en 2006 ford mustang
hur till vända bort en fjärrkontroll bil förrätt
hur man kan förbättra prestanda för en Saab Aero
hur du tar bort en digital klocka i en ’93 Honda Civic
hur man installerar en kort kasta shifter på en Mustang 5,0
hur man programmerar en bil fjärrkontroll till en jeep
hur man gör en laddning ett 12-volts batteri
hur du ansluter en förstärkare och subwoofers i en 2008 ford focus
16-tums hjul jämfört med 15 tums hjul